Joensuun Kiekko-Pojat palaa kiekkokartalle – edustuskiekkoiluun mittavia muutoksia Joensuussa

MESTIS / Uutinen
Jokipoikia ei nähdä enää Mestis-kartalla.
Kuva © Timo Savela
Joensuulainen edustusjääkiekkoilu kokee mittavia muutoksia, kun seuran omistajaporras vaihtui. Samalla Mestis-joukkueen nimi vaihtuu.

Mestis-seura Jokipoikien taustayhtiö Mehtimäki Oy:n omistajuus vaihtui 30.4. uusille omistajille. Uusia omistajia ovat Jaakko Lipponen, Anssi Kekäläinen, Harri Karttunen, Juha Kupiainen ja Joona Laakkonen. Lisäksi kiekkoyleisölle tutut nimet Miro Aaltonen ja Tomi Karhunen ovat mukana kasvattajaseuransa osa-omistajina.

Seuran entiset omistajat olivat Henry Rösch ja Jarkko Immonen. Seuran puheenjohtajana toimineen Immosen korvaa Juha Kupiainen.

– Kun katsoo mukaan tulevia henkilöitä ja heidän taustaansa, voi haikein mutta luottavaisin mielin antaa viestikapulan eteenpäin. Uskon täysin, että seura pääsee nyt hyviin, osaaviin ja innokkaisiin käsiin ja toiminta saa nyt kokonaan uutta puhtia. Tuntuu myös hyvältä sanoa, että oma tavoitteeni on saavutettu. Tästä on uusien toimijoiden hyvä jatkaa ja vielä parantaakin, Immonen sanoo seuran tiedotteessa.

Joukkueen nimi vaihtuu, Karjalan Kopla luopuu sarjapaikastaan

Omistajamuutoksen myötä seuran nimi vaihtuu Jokipojista legendaariseksi Joensuun Kiekko-Pojiksi. Samalla Joensuun toisena seurana toiminut Karjalan Kopla luopuu kakkosdivisioonan sarjapaikastaan.

Koplan taustalla toiminut Jaakko Lipponen siirtyy manageroimaan Kiekko-Poikia täysipäiväisesti. 

– Meillä on nyt Joensuussa yksi vahva kiekkoseura. Tästä on pitkään puhuttu, ja fiilis on tällä hetkellä aika uskomaton. Erittäin hyvä uusi porukka on saatu nyt kasaan, ja iso kiitos heille kaikille jo tässä vaiheessa, Lipponen hehkuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle