Joensuun Kiekko-Pojat järjestää ulkoilmaottelun, SaPKo saapuu Laulurinteelle tammikuussa

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Pojat ja sen kapteeni Esa Lehikoinen (keskellä) saavat kokea ulkoilmaottelun tunnelman tammikuussa.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Pojat ja SaPKo pelaavat tammikuussa ulkoilmaottelun Joensuun Laulurinteellä. Ottelutapahtumaan mahtuu enimmillään 6 000 katsojaa.

Joensuun Kiekko-Pojat järjestää 16.1.2021 ulkoilmaottelun Joensuun Laulurinteellä. Joensuulaisten vastustajaksi saapuu SaPKo.

Perinteikkäät seurat saavat ottelulleen poikkeukselliset olosuhteet, kun harvinaisen ulkoilmaottelun katsomo suunnitellaan 6 000 katsojalle.

– Onhan tämä ainutlaatuinen juttu tällä tasolla. Tuo mukanaan myös joukkueen arkeen ison mausteen. Kyllä tässä ihan ylpeitä ollaan, että saadaan olla tällaisessa jutussa mukana, Kiekko-Poikien päävalmentaja Joni Petrell maalailee.

Tapahtuma on erityinen joukkueiden pelaajille, joista harva on aiemmin päässyt kokemaan ulkoilmaottelun tunnelmaa.

– Hieno tapahtuma niin pelaajalle, seuralle, kuin yleisöllekin päästä hienoon poikkeukselliseen ympäristöön. Ensimmäinen ulkoilmaottelu itselleni, kuten myös varmaan suurimmalle osalle muista pelaajista, Kiekko-Poikien kapteeni Esa Lehikoinen kommentoi.

Tilaisuus nähdään myös mahdollisuutena kehittää Mestistä.

– Hienoa saada toinen perinteikäs kiekkoseura, SaPKo, vastustajaksi. Tällainen tapahtuma on elämys, josta nauttii molemmat joukkueet, katsojat ja yhteistyökumppanit. Uskon, että saadaan monituhatpäinen yleisö Laulurinteen lehtereille ja tehdään suuri show Mestikseen, Kiekko-Poikien general manager Jaakko Lipponen ennakoi.

Mestistä pelattiin viimeksi ulkoilmassa vuonna 2009, jolloin SaPKo ja Jukurit kohtasivat Savonlinnan Kirkkopuistossa. Ottelussa oli 2995 katsojaa.

Uutista muokattu 10.9.2020, kello 17:25. Tekstistä on poistettu lause, jossa Joensuun ottelun väitettiin olevan Mestis-historian ensimmäinen. Tekstiin on lisätty kappale, jossa kerrotaan vuoden 2009 ulkoilmaottelusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle