Joel Eriksson Ek solmi kahdeksan vuoden pituisen jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa

NHL / Uutinen
Joel Eriksson Ekin hyvä kausi tuotti rahakkaan jatkosopimuksen.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wild on tehnyt kahdeksan vuoden pituisen jatkosopimuksen hyökkääjä Joel Eriksson Ekin kanssa.

Minnesota Wild kiinnitti perjantaina yhden avainpelaajistaan, kun hyökkääjä Joel Eriksson Ek laittoi nimensä kahdeksan vuoden pituiseen jatkosopimukseen, jonka arvo on 42 miljoonaa dollaria. Sopimus tuo Eriksson Ekille 5,25 miljoonan dollarin keskimääräiset kausiansiot.

Sopimus sisältää myös siirron estävän pykälän neljännestä kaudesta lähtien. Kyseessä on myös Wildin seurahistorian ensimmäinen kahdeksan vuoden maksimirajan käsittävä sopimus. 

24-vuotiaalla Eriksson Ekillä on takanaan uransa paras NHL-kausi. 56 ottelussa ruotsalaishyökkääjä nakutti tehot 19+11=30. 

− Totta kai haluan jatkaa täällä. Olen ollut Wildissa nyt neljä vuotta ja viihtynyt mainiosti. Seura on ollut todella hieno, samoin koko kaupunki ja fanit. Meillä on hieno joukkue ja voimme voittaa kenet tahansa. Haluan oppia ja kehittyä paremmaksi pelaajaksi, Eriksson Ek totesi kesäkuun alussa.

Ruotsalaishyökkääjä oli myös avainroolissa pudotuspelien avauskierroksella Vegas Golden Knightsia vastaan. Seitsemässä pudotuspeliottelussa Eriksson Ek merkkautti kolme tehopistettä. Golden Knights oli lopulta sarjassa parempi voitoin 4−3 ja eteni toiselle kierrokselle.

» Lähetä palautetta toimitukselle