Joel Armia saattaa sittenkin pelata ensimmäisessä Stanley Cupin finaalissa − pääsi pois koronaprotokollasta

NHL / Uutinen
Armia joutuu jännittämään ennen avausfinaalia.
Kuva © Getty Images

Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning aloittavat NHL:n finaalisarjansa Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Canadiensin suomalaishyökkääjä Joel Armia asetettiin koronaprotokollaan hieman ennen sarjan alkua, ja hetken oli epäselvää, milloin porilainen pääsee tositoimiin.

Maanantaina Canadiensin apuvalmentaja Luke Richardson kertoi kuitenkin medialle, että Armia on päässyt pois koronaprotokollasta ja hän matkustaa Tampaan yksityiskoneella. Hänen pelaamisensa avausfinaalissa ratkeaa juuri ennen ottelua.

Armia on tähän mennessä tehnyt 17 pudotuspeliottelussa tehot 5+3=8.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös