JoKP:n hyökkäys vahvistuu – Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg Kiekko-Poikiin

MESTIS / Uutinen
Pohjoiskarjalaisten rivit levenevät.
Joensuun Kiekko-Pojat hankki hyökkäysvahvistukset Kuopiosta ja Rovaniemeltä siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Hyökkääjät Oliver Kapanen ja Rasmus Smedberg siirtyvät Joensuun Kiekko-Poikiin. Molempien sopimus kattaa loppukauden 2020-21.

Kapasten kiekkosuvun nuori vesa Oliver on pelannut koko uransa KalPan juniorijoukkueissa. Kuluvalla kaudella hän on kiekkoillut seuran U20-joukkueessa 37 ottelua pistein 25+16=41. Hän on alle 20-vuotiaiden SM-sarjan pistepörssissä kahdeksantena. 

17-vuotias Kapanen siirtyy JoKP:iin loppukauden lainalle. Hänen sopimuksensa KalPan kanssa ulottuu kevääseen 2023. Vuonna 2003 syntynyt Kapanen on tulevana kesänä varattavissa NHL:n varaustilaisuudessa. Mestis-pelit JoKP-paidassa ovat Kapaselle ensimmäiset aikuisten sarjoissa.

– Hyvä, että Oliver saa tässä vaiheessa miesten pelejä alleen. – – Hienoa, että tämä siirto järjestyi nopealla aikataululla, kiittelee KalPan tiedotteessa urheilutoimenjohtaja Anssi Laine.

Smedberg, 24, on tuttu kasvo Mestiksessä ennen muuta RoKin paidasta. Kuluva kausi oli Smedbergille kolmas perättäinen Rovaniemellä, mutta RoKin kausi keskeytyi taloudellisista syistä. 

Tämä kausi on tuottanut Smedbergille 18 ottelussa tehot 3+4. Hänellä on Mestis-kokemusta RoKin lisäksi myös LeKistä ja KeuPa HT:sta. Alkujaan hän on Lukon kasvatti.

» Lähetä palautetta toimitukselle