Jesse Ylönen pelaa kautensa loppuun Pohjois-Amerikassa − "Meidän yksi tärkeimmistä tehtävistämme on auttaa pelaajia urallaan eteenpäin"

LIIGA / Uutinen
Ylönen siirtyy AHL:ään.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Pelicans-hyökkääjä Jesse Ylönen siirtyy Liigasta AHL:ään. Seuran mukaan siirron taustalla ei ole taloudellisia tekijöitä.

Jesse Ylönen, 20, pelaa kautensa loppuun Laval Rocketsissa. Kyseessä on Montreal Canadiensin AHL:ssä pelaava farmiseura.

Pelicansin mukaan siirron taustalla ei ole taloudellisia syitä ja hyökkääjä halusi itse pelata kautensa loppuun Lahdessa ennen Pohjois-Amerikkaan lähtöä.

− Emme halunneet olla esteenä, kun pelaajalle tarjoutui tämä mahdollisuus päästä totuttelemaan pohjoisamerikkalaiseen pelityyliin ja kulttuuriin jo nyt kevään ajaksi. Ylönen tuli kaksi vuotta sitten Lahteen selkein tavoittein ja tämä edessä oleva askel oli juurikin se seuraava, mitä mies on halunnut. Meidän yksi tärkeimmistä tehtävistämme on auttaa pelaajia urallaan eteenpäin ja olemme oikein tyytyväisiä, että Ylösen kohdalla siinä onnistuimme, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi tiedotteessa.

Ylönen on Canadiensin varaus kesältä 2018. Hän ehti tehdä Pelicansin paidassa tällä kaudella 53 ottelussa tehot 12+10=22.

» Lähetä palautetta toimitukselle