Jesse Puljujärvi solmi sopimuksen Kärppiin − "Olemme käyneet Jessen ja hänen agenttinsa kesken hyvin avointa keskustelua"

LIIGA / Uutinen
Puljujärvi jatkaa Kärpissä.
Kuva © Jarno Hietanen
Kärpät tiedotti keskiviikkona tehneensä yksivuotisen sopimuksen Jesse Puljujärven kanssa.

Jesse Puljujärvi jatkaa Kärpissä ensi kauden kattavalla sopimuksella. Hyökkääjä takoi viime kaudella 56 ottelussa 53 tehopistettä ollen pistepörssin neljäs. Hänellä on urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan oikeus tehdä sopimus NHL:ään milloin vain.

− Olemme käyneet Jessen ja hänen agenttinsa kesken hyvin avointa keskustelua siitä, mitä NHL:n puolella voi tapahtua. Jessellähän on oikeus tehdä sopimus NHL:ään, mutta kukaan ei tarkalleen tiedä mikä tilanne Pohjois-Amerikassa on ensi kauden suhteen. Tällä sopimuksella Jesse on Oulun Kärppien täysivaltainen jäsen ja tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, ruoti Aho tilannetta seuran tiedotteessa.

Puljujärvi itse sanoi olevansa tyytyväinen viime kauteensa ja totesi menneensä eteenpäin monissa pienissä asioissa.

− Haluan olla voittava pelaaja joka ilta ja saada itsestäni sen parhaan esiin jokaisessa pelissä, jokaisessa vaihdossa. Oulussa minulla on hyvä ympäristö kehittymiseen ja mahtavia ihmisiä ympärilläni. Täällä on hyvä ottaa niitä seuraavia askelia omaa uraa ajatellen, Puljujärvi sanaili tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle