Jesse Puljujärvi lähtee Kärpistä kohti Edmontonia

LIIGA / Uutinen
Puljujärven uusi yritys NHL-maailmassa alkaa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Kärpät tiedotti perjantaina, että Jesse Puljujärvi lähtee Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan NHL-kauteen.

Edmonton Oilersin kanssa NHL-sopimuksen tehnyt Jesse Puljujärvi pelasi alkukauden Kärpissä. Perjantaina oululaisseura tiedotti, että Puljujärvi lähtee Edmontoniin ja liittyy Oilersin riveihin valmistautuakseen NHL-kauden alkuun.

− Tulin Ouluun hakemaan kovia pelejä ja kehittämään itseäni. Valmennus ja joukkue ovat täällä huippuluokkaa, puitteet kunnossa ja ympäristö tuttu. Mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja ihmisenä olivat optimaaliset., Puljujärvi kertoo tiedotteessa.

Kesän 2016 varaus Puljujärvi on ehtinyt pelata NHL:ssä 139 ottelua ja teki 37 pistettä. Puljujärvi lähtee kohti Edmontonia perjantaina ja asetuttuaan aloilleen aloittaa harjoittelun.

− Pelillisesti sain olla isossa roolissa. Se varmasti kehitti minua ja toi lisää itseluottamusta. Myös henkisesti on täytynyt mennä koko ajan eteenpäin, ja varakapteenin rooli mahdollisti sen. Piti pystyä olemaan joukkueen esimerkkipelaaja arjessa ja peleissä. Olla parhaassa mahdollisessa kunnossa ja näyttää mitä se voittaminen vaatii., hyökkääjä kertasi kärppäkauttaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle