Jesse Koskenkorvalle jatkosopimus Kärppiin − "Kossu on noussut tällä kaudella sille tasolle, jota on odotetukin"

LIIGA / Uutinen
Koskenkorva jatkaa kärppäpaidassa.
Kärppien oma kasvatti Jesse Koskenkorva pysyy oululaisten riveissä vuoteen 2024. Lisäksi sopimuksessa on optio lisävuodesta.

Jesse Koskenkorva, 22, on tehnyt Kärppien kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen, eli hän ellä on vuonna 2024 mahdollisuus lisäkauteen option kautta. Hyökkääjä on tehnyt 24:ssä ottelussa tällä kaudella tehot 4+8=12. Liigadebyyttinsä hän teki jo 17-vuotiaana.

− Kossu on noussut tällä kaudella sille tasolle, jota on odotetukin, ja hän on tärkeä palanen joukkuetta. Kehityspotentiaalia löytyy myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Lisäksi hänellä on johtajan ominaisuuksia, joita joukkueessa aina tarvitaan. Tästä esimerkkinä kapteenin rooli Kärppien A-nuorissa, sanoo Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho tiedotteessa.

Kiekkosuvusta ponnistavan Koskenkorvan setä Kimmo Koskenkorva pelasi myös mittavan uran ja Jessen veli Samu Koskenkorva pelasi viime kaudella Kärppien U20-joukkueessa.

− Tuleville vuosille tavoitteena on, että pystyn kasvattamaan vastuutani ja olemaan oikeasti tärkeä ja johtava pelaaja Kärpissä, Koskenkorva toteaa.

Kärppien alkukausi on sujunut joukkueena mallikkaasti ja oululaiset ovatkin sarjataulukon toisella sijalla kerättyään 47 pistettä 25:stä ottelusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle