Jesse Graham jatkaa KalPassa ensi kaudella − "Hän pystyy pelaamaan hyvin paineen alla ja on koko ajan vaarallinen hyökkäyssuuntaan"

LIIGA / Uutinen
Graham debytoi KalPa-paidassa viime kaudella.
26-vuotias kanadalainen jatkaa KalPassa yksivuotisella sopimuksella.

KalPa tiedotti maanantaina, että Jesse Graham jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella. 26-vuotias puolustaja tuli Kuopioon viime kaudella ja ehti pelata 40 runkosarjaottelua, joissa syntyivät tehot 4+16=20.

− Erittäin hienoa, että päästiin sopimukseen Jessen kanssa kesän mittaan. Jesse halusi tulla meille ja uskomme yhdessä pääsevämme vielä seuraavalle tasolle, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

Kanadalainen tuli KalPaan Slovakian liigan HK Nitrasta. Graham ehti merkkauttaa kuopiolaisten pelipaidassa myös teholukeman +9, joka oli joukkueen puolustuksen paras.

− Jesse tuo puolustukseemme entisestään lisää luisteluvoimaa ja kiekollista osaamista. Hän pystyy pelaamaan hyvin paineen alla ja on koko ajan vaarallinen hyökkäyssuuntaan. Lisäksi Jessen kätisyys luo meille lisää vaihtoehtoja pelaamiseen, Laine toteaa New York Islandersin kesän 2012 kuudennen kierroksen varauksesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle