Jenna Suokko ja Kati Asikainen HC Fribourg-Gottéronin riveihin

Naisten Liiga, Muut Sarjat / Uutinen
Kärpissä torjunut Asikainen lähtee Sveitsiin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Viime kauden Sveitsin naisten liigan hopeamitalisti Suokko ja Kärpissä torjunut Asikainen suuntaavat HC Fribourg-Gottéroniin.

Jenna Suokko voitti viime kaudella Sveitsin naisten sarjan hopeamitalin HC Bernin riveissä. Ensi kaudeksi hänen seuransa alppimaassa vaihtuu, sillä hän on tehnyt sopimuksen HC Fribourg-Gottéronin naisten joukkueen kanssa. Suokko iski 27 runkosarjaottelussa berniläisille 32 pistettä, ja tehot 2+2=4 kahdeksassa pudotuspeliottelussa.

HC Fribourg-Gottéronin verkkosivujen kokoonpanosta ensi kaudelle käy myös ilmi, että Kärpissä viime kausilla torjunut maalivahti Kati Asikainen siirtyy Suomen rajojen ulkopuolelle. Jo liki kymmenen vuotta oululaisseuraa liigajoukkueessa ja akatemian puolella edustaneelle Asikaiselle ensi kausi on ensimmäinen ulkomailla.

Viime kaudella Asikainen torjui kärppämaalilla 14 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 88,7 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,64/ottelu. Pudotuspeleissä hänen kahden ottelun torjuntaprosenttinsa oli 90,3 ja päästettyjen maalien keskiarvonsa 3,58/ottelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle