Jatkuuko kotivoittojen putki? Tuomas Kiiskinen palaa KalPan kokoonpanoon, mutta Jaakko Rissanen on sivussa

LIIGA / Uutinen
Aiemmat Pelicansin ja KalPan väliset ottelut ovat olleet fyysistä pudotuspelikiekkoa.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Pelicansin ja KalPan välinen puolivälieräsarja ratkeaa Lahdessa pelattavassa jännittävässä seitsemännessä osaottelussa. Ottelun voittaja saa välierissä vastaansa Ilveksen, häviäjän kausi puolestaan päättyy.

Pelicansin ja KalPan välinen ottelusarja saa jännittävän päätöksen, kun Lahden Isku-areenalla kello 18.30 käynnistyy sarjan seitsemäs ja ratkaiseva osaottelu.

Aiemmat osaottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Sarjan voittaja kohtaa välierissä Ilveksen ja häviäjä lähtee kesälomille. 

Pelicansilla Aleks Haatanen putoaa kolmosketjuun ja Iikka Kangasniemi nousee hänen paikalleen ykkösketjuun. Leevi Tukiainen on sivussa kokoonpanosta ja hänen paikallaan nelosketjun laitahyökkääjänä on Jesse Kiiskinen.

Kuopiossa seitsemäntenä puolustajana ollut Ben Blood nousee Peter Anderssonin pariksi. Anton Mylläri putoaa seitsemännen puolustajan tontille.

Suurin uutinen tulee kuopolaisten leiristä: Jaakko Rissanen on KalPalta sivussa. Hänen tilallaan ykkösketjussa on Tuomas Kiiskinen. Rissasen poissaolon johdosta joukkueen päävalmentaja Tommi Miettinen sekoittaa kahta kärkiketjua.

Kiiskisen kanssa ykkösketjussa on Oliver Kapanen ja Juuso Könönen. Benjamin Korhosen johtaman kakkosketjun laitahyökkääjinä viilettävät Juuso Mäenpää ja Max Görtz. Hugo Galletin pariksi puolustukseen nousee Saku Salmelan paikalle Kasper Puutio. Muita muutoksia ei ole kuopiolaisten ryhmässä. 

Muokattu 28.3.23 kello 12.30: Lisätty tieto KalPan puolustuksen muutoksista. 

» Lähetä palautetta toimitukselle