Jatkola palaa luukkuvahdin roolissa KalPan kokoonpanoon yli kuukauden tauon jälkeen

LIIGA / Uutinen
Jatkola on luukkuvahdin roolissa ottelusarjan kolmannessa näytöksessä.
Ilves ja KalPa kohtaavat maanantaina kolmannen kerran puolivälieräsarjassa. Tamperelaisilla on edessään tiukat paikat, kun KalPa johtaa ottelusarjaa 2–0.

Maanantai-illan ainoassa Liigan puolivälieräottelussa Ilves ja KalPa kamppailevat ottelusarjan kolmannessa näytöksessä. Kaksi ensimmäistä otatusta on ratkennut vasta jatkoerässä, ja KalPa on voittanut kummallakin kerralla.

Ilveksen ainoa muutos nähdään Mike O'Learyn johtamassa nelosketjussa, johon Santeri Virtanen tulee Samuli Ratisen tilalle. Jakub Málek saa torjuntavastuun tähän otteluun tamperelaisten maalilla. 

KalPan kokoonpanosta on sivussa yhden ottelun pelikiellon lauantain kamppailun huitomisesta saanut Jaakko Rissanen sekä Konsta Kapanen. Rissasen paikalla kakkosketjussa on Benjamin Korhonen. Korhosen paikalla kolmosketjussa on lauantaina nelosessa pelannut Andreas Okany.

KalPan nelosketjussa pelaavat Sami Tavernierin kaverina viimeksi tammikuun alkupuolella kaukalossa nähty Severi Immonen ja pelikiellosta vapautunut Jaakko Lanta. Kuopiolaisilla ei puolustuksessa tule muutoksia. Kuopiolaisten maalilla jatkaa Stefanos Lekkas ja luukkuvahdin rooliin palaa sairastuvalta Juha Jatkola

» Lähetä palautetta toimitukselle