Jatkoajan uusi puheenjohtaja on Antti Pärnänen

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, Naisten Liiga / Uutinen
Jatkoajan puheenjohtajana toimii nyt Antti Pärnänen.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Vuosikokous valitsi Jatkoajalle uuden hallituksen.

Jatkoaika-verkkomediaa hallinnoiva Jatkoaika ry on saanut uuden hallituksen ja puheenjohtajan. Valinnat teki yhdistyksen vuosikokous lauantaina 21.5. Uudeksi puheenjohtajakseen Jatkoaika ry valitsi Antti Pärnäsen. Edellinen puheenjohtaja Antti Wennström ei ollut ehdolla uudelle kaudelle.

Jatkoajan hallituksen muut jäsenet ovat Simo Pöyhönen, Lauri Meriläinen, Markku Hänninen, Joni Yli-Mäenpää, Aapo Mannelin ja Mikko Järvinen. Heistä uusia jäseniä ovat Mannelin ja Järvinen.

Pärnänen on helsinkiläisen viestintätoimiston Riannon varatoimitusjohtaja. Hän on Jatkoajan entinen päätoimittaja. Hän työskenteli päätoimittajana kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2020. Hän on työskennellyt myös muun muassa Liigalla, Radio Helsingissä, Music Televisionilla, Ilta-Sanomissa sekä useissa maakuntalehdissä. Pärnäsellä on monipuolinen kokemus journalismista, viestintäalasta ja strategisesta kehittämisestä.

– Puheenjohtajuus on iso kunnia ja luottamuksenosoitus. Pyydettiin, ja päätin haluta. Energisoivaa palata Jatkoaikaan parin vuoden poissaolon jälkeen. Roolini on tietenkin nyt eri kuin aiemmin. Hallituksena vastuumme on yhdistyksen koko toiminnan johtaminen, Pärnänen sanoo.

– Pari viime vuotta ovat olleet jääkiekossa poikkeuksellisen kiinnostavia niin journalismin näkökulmasta kuin muutoinkin. Lajin toimintaympäristö on muuttunut ja visioitu tulevaisuus on muuttunut. On inspiroivaa päästä tässä hetkessä luottamushenkilönä mukaan kehittämään Jatkoaikaa, Pärnänen lisää.

Jatkoaika ry:llä on vajaat 200 jäsentä. Yhdistys on 20-vuotias, se perustettiin vuonna 2001.

Jatkoaika-verkkomedia koostuu keskustelupalstasta ja journalistisesta verkkolehdestä. Verkkomediaa tekevät yhdistyksen jäsenet, toimituksen johtoa lukuun ottamatta vapaaehtoispohjalta. Verkkolehden päätoimittaja on Jani Mesikämmen.

Kuka tahansa voi koska tahansa hakea Jatkoajan jäseneksi ja verkkomedian tekijäksi. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@jatkoaika.com. Toimituksen yhteystiedot löytyvät täältä.

Jatkoaika tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kokea ja kehittyä sekä ainutlaatuisen reitin Suomen ylivoimaisesti suosituimman urheilulajin ytimeen. Toimitus muun muassa lähettää toimittajia ja kuvaajia kaikkiin lajin arvokisoihin sekä reportaasimatkoille ympäri jääkiekkomaailman. Jatkoaika on myös tunnetusti tehokas reitti ammattiuralle suomalaiseen journalismiin ja muualle viestintään.

» Lähetä palautetta toimitukselle