Jatkoajan uusi päätoimittaja on Harri-Pekka Pietikäinen

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, Naisten Liiga, Suomi-sarja, Muut Sarjat, SHL / Uutinen
Jatkoajan uusi päätoimittaja Harri-Pekka Pietikäinen on kirjoittanut neljä tietokirjaa.
Kuva © Mikko Pylkkö / mikko.pylkko@jatkoaika.com
Suomen suurimman jääkiekkoon erikoistuneen tiedotusvälineen uusi päätoimittaja on Harri-Pekka Pietikäinen. Hänellä on erittäin monipuolinen tausta mediatyöstä.

Harri-Pekka Pietikäinen on Jatkoajan seuraava päätoimittaja.

Pietikäisellä, 42, on erittäin monipuolinen ammattitausta mediatyön eri puolilta. Suurista suomalaisista mediataloista hän on työskennellyt MTV:llä, Sanomalla ja Otavamedialla. Hän on ollut muun muassa kuvaajana MTV Urheilussa ja vastannut osaltaan Liigan edellisen TV-kumppanin Nelosen sekä Ruutu-palvelun jääkiekkolähetysten TV-promootion ja markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi hän ollut tekemässä kolmea legendaarista TV-ohjelmaa Jyrkiä, Elixiriä ja Big Brotheria. Tuoretta päätoimittajakokemusta hänellä on liike-elämän sisältöihin erikoistuneen Bonfire.fi-bisnesmedian johdosta.

Jatkoaikaan Pietikäisen vetivät sekä jääkiekko että ammatillinen kunnianhimo.

– Pelasin jääkiekkoa JYPissä maalivahtina teini-ikäiseksi ja sittemmin valmensin kauden verran maalivahtijunioreita samassa seurassa. Kiekko siis kiinnostaa. Tiedotusvälineenä Jatkoaika on iso, itsenäinen, vapaa ja kunnianhimoinen. Suomen seuratuin urheilulaji, Jatkoajan laaja yhteisö ja tekemisen vapaus ovat erittäin kiinnostava yhdistelmä. Siksi halusin päätoimittajaksi, uusi johtaja sanoo.

– Jatkoaika on tiedotusvälineenä hyvässä iskussa. On ihmisläheisyyttä, analyyttisyyttä, rohkeutta, tuoreita näkökulmia, kattava uutistarjonta – on kaikki jääkiekosta. Jatkossa katsotaan, mitä uutta esimerkiksi someen voisi kehittää ja vaalitaan sisällön monipuolisuutta. Voimme olla onnellisia jo nyt, mutta tyytyväisyys ei saa laskeutua liiaksi puseroon. Jatkoajan lakipiste siintää vasta tulevaisuudessa. 

Pietikäinen on kirjoittanut kolme tietokirjaa. Yksi käsitteli huippu-urheilun oppeja osana työelämää, yksi valkohaita ja yksi luolia. Tuorein pian ilmestyvä neljäs teos käsittelee pelkoja. Hän on myös juontanut huippu-urheilun oppeja työelämän johtamisen näkökulmasta käsitellyttä podcastia.

Pietikäisellä on myös jo valmiiksi käsitystä Jatkoajan sisältä, sillä hän ollut toimituksen jäsen viime kesästä asti. Häneltä on julkaistu useampi kolumni. Ne löytyvät linkkeinä tämän tekstin lopusta.

– Mahtavaa aloittaa uusi aika. Harri-Pekka tulee vahvistamaan yhteisöämme ja monipuolistamaan toimintaamme. Siten pystymme kertomaan yleisöllemme yhä laajemmin kaikki jääkiekosta. Meillä oli hyvä rekryprojekti ja haluankin kiittää kaikkia mukana olleita. Kiitos kiinnostuneisuudesta ja antoisista keskusteluista. Kiitos tietenkin varsinkin Harri-Pekalle tarmosta Jatkoaikaa kohtaan, Jatkoajan puheenjohtaja Antti Pärnänen summaa.

Uusi päätoimittaja aloittaa työnsä 20.2.2023.

Hänen jo Jatkoajassa julkaistut tekstinsä ovat alla:
- Ville Niemisen kommentti leirinuotiosta kiteyttää oleellisen – Liigan tilastoniilot elävät kausiennakoiden kulta-aikaa, mutta missaavat usein oleellisen

- Voi Olli Jokinen, mitä menit tekemään! Pelaajien työntäminen bussin alle on teko, joka jättää jäljet

Ilves sytytti tulipalon palkkaamalla väkevimmän mahdollisen palomiehen

Noora Rädyn kuvailemissa Naisleijonissa kaikilla on vähän paha olo – Vihjailu luo kaaosta ennemmin kuin selkeyttä

Éric Perrinin maalaama kuva liigavalmentajista on paikoin karua luettavaa – tappaako liiallinen kontrolli pelin oleellisimman tekijän?

Paljon parjatun Tobias Salmelaisen pokka saattaa pelastaa tulevaisuudessa työpaikkoja

Yhden häkkärin taktiikalla – JYP siirtyi pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää

» Lähetä palautetta toimitukselle