Jatkoajan päätoimittaja vaihtuu – Pesti on nyt julkisessa haussa

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, Naisten Liiga / Uutinen
Jatkoaika haluaa kertoa kaikki jääkiekosta.
Kuva © Jaakko Stenroos
Suomen suurimman jääkiekkoon erikoistuneen tiedotusvälineen Jatkoajan päätoimittaja vaihtuu. Julkinen haku Jani Mesikämmenen paikkaajaksi alkaa välittömästi. Etsittävältä henkilöltä halutaan ainakin kookasta kunnianhimoa sekä sosiaalista etevyyttä.

Jatkoajan päätoimittaja vaihtuu. Päätoimittaja Jani Mesikämmen poistuu päätoimittajan paikalta, ja Jatkoaika käynnistää julkisen haun hänen korvaamisekseen.

– Jatkoaika kiittää Jani Mesikämmentä hänen urakastaan Suomen suurimman jääkiekkoon erikoistuneen tiedotusvälineen päätoimittajana. Reilun kahden vuoden aikana Jani luotsasi toimituksen korona-ajan yli. Se urakka ansaitsee erityiskiitoksen, sillä kaltaisemme organisaatio elää kohtaamisista, Jatkoajan hallituksen puheenjohtaja Antti Pärnänen kiittää.

Mesikämmen on johtanut Jatkoajan sisältöjä ja tukenut laajalla media-alan kokemuksellaan Jatkoajan toimittajia ja kuvaajia. Kaksi viime vuotta ovat olleet täysin poikkeuksellisia yhdistyksen 20-vuotisessa historiassa. Mesikämmen jatkaa Jatkoajan parissa sikäli, että hän on kirjoittamassa Jatkoajasta kirjaa, 20-vuotishistoriikkia.

Se voit olla juuri sinä

Julkinen haku uuden päätoimittajan löytämiseksi alkaa heti. Siirtymäajan aikana ennen seuraavan päätoimittajan palkkaamista Jatkoajan vt. päätoimittajana toimii yhdistyksen puheenjohtaja Antti Pärnänen.

– Varsinaiset työpaikkailmoitukset julkaistaan lähipäivinä, mutta se on selvää, että Jatkoajan päätoimittajuus on johtamistyö. Johdettavana on noin 200-päinen toimitusyhteisö, joka antaa monipuolisuudellaan valtavasti mahdollisuuksia sisältöihin. Rekrytoinnista vastaava Jatkoajan hallitus on määritellyt nyt haettaviksi ominaisuuksiksi muun muassa kookkaan kunnianhimon sekä sosiaalisen etevyyden, Pärnänen kertoo.

Jatkoajan päätoimittajuus on palveluammatti. Työssä palvellaan tiedonjanoista yleisöä ja Jatkoajan toimituksen jäsenistöä.

– Intohimoinen ja kunnianhimoinen kehittäjä ei voisi päästä nyt vapaana olevaan työhön enää kiinnostavammassa hetkessä. Jääkiekko on lajina monella tavalla uuden kynnyksellä. NHL:ssä on ennennäkemätön supertähtien aikakausi, Euroopan lajikartta liikehtii Venäjän sivuuttamisen ansiosta ja suomalainen maajoukkuejääkiekko elää historiallista kukoistuskautta. Suomessa sekä Liigalla että Jääkiekkoliitolla on uusien johtajiensa kanssa koko baana auki. Ja Teemu Selänteen Jokerit lähestyy. Unelmatilanne jokaiselle tavoitteelliselle journalistille. Jatkoaika haluaa kertoa kaikki jääkiekosta, Pärnänen sanoo.

Mukaan suomalaisen jääkiekon poikkeukselliseen murroskohtaan Jatkoaika hakee myös vapaaehtoispohjalla monenlaisia sisällön tekijöitä. Ovi on auki kirjoittajille, somen tekijöille, podcastaajille, valokuvaajille, videokuvaajille, tilastoeksperteille, talousanalyytikoille. Jatkoaika lukeutuu 50 luetuimman suomalaisen verkkosivuston joukkoon. Toimitus on eturivin paikka seurata Suomen ylivoimaisesti suosituinta urheilulajia ja toteuttaa itseään journalismissa. Hae mukaamme tästä!

Näin haet päätoimittajaksi

Kun haluat Jatkoajan päätoimittajaksi, lähetä hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen hallitus@jatkoaika.com. Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi palkkatoiveen lisäksi sisältönäytteitä ja ansioluettelosi.

Jatkoajan päätoimittajan työ on noin puolipäiväinen. Työpanoksen määrästä voidaan keskustella ja sopia yhteisesti valittavan henkilön kanssa. Pääosa työstä tapahtuu etänä, joten asuinpaikkakunnalla ei ole väliä. Työhön kuitenkin kuuluvat ajoittaiset vierailut eri puolille Suomea tapaamaan muita jatkoaikalaisia.

Tehtävästä maksettava palkka päätetään valintaprosessin aikana, riippuen lopullisesta työmäärästä sekä valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta. Liitä hakemukseesi perusteltu palkkatoiveesi sekä tieto siitä, minkä suuruiseen viikoittaiseen työpanokseen kykenisit tehtävässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Artikkeli
Jatkoaika etsii kesän kuuminta kärkivarausta ja tehokkainta vapaata agenttia − hae mukaan Suomen suurimpaan jääkiekkomediaan
CHL | LIIGA | MESTIS | MAAJOUKKUE | NHL | Naisten Liiga | Suomi-sarja | Muut Sarjat | SHL | 10.6.2022 14:22
Artikkeli
Haussa joukkueellinen avainpelaajia Suomen suurimpaan kiekkotoimitukseen: "Jatkoajassa touhuaminen on omien ideoiden ja unelmien toteuttamista"
CHL | LIIGA | MESTIS | MAAJOUKKUE | NHL | Naisten Liiga | Suomi-sarja | Muut Sarjat | 21.6.2022 17:36