Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen siirtyy sivuun kesällä

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL / Uutinen
Antti Pärnänen toimi Jatkoajan päätoimittajana kolmen vuoden ajan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jatkoajan päätoimittaja vaihtuu tänä kesänä, kun toimitusta kolmen vuoden ajan johtanut Antti Pärnänen jättää tehtävänsä omasta aloitteestaan. Uuden päätoimittajan valintaprosessi käynnistyy välittömästi ja tavoitteena on, että uusi henkilö aloittaa tehtävässä myös kesällä.

Jatkoajan nykyinen päätoimittaja Antti Pärnänen, 33, aloitti tehtävässään kesäkuussa 2017. Hänen päätoimittajakaudellaan saimme käännettyä kävijämäärämme uudelleen nousuun, tuotimme monipuolisesti entistä enemmän sisältöjä ja rekrytoimme tehokkaasti uusia tekijöitä mukaan toimintaamme.

− Nämä ovat olleet mahtavat kolme vuotta. On kovin haikeaa hypätä nyt sivuun, mutta toisaalta olen tyytyväinen, että oma aikataulupalapelini venyi tähän kolmen vuoden ajan. Olen tehnyt Jatkoaikaa koko ajan toisen työni rinnalla. Nyt on aika varata enemmän tunteja muuhun. Jatkoajan yhteisöön liittyminen ja kuuluminen on ollut upea kokemus. Suosittelen Jatkoajan tarjoamiin mahdollisuuksiin tarttumista aivan jokaiselle, Pärnänen kertoo.

− Nyt on myös sopiva hetki antaa ruori seuraavalle. Jatkoajan sisältöstrategia uudistettiin kesällä 2017, rekrytointi uudistettiin alkuvuonna 2018 ja sisällössä on painotettu monipuolisuutta sekä laaja-alaisuutta. Sosiaalisen median hyödyntämiseen on löydetty tehokkaat tavat.

− Jatkoajan lukijamäärät ovat olleet kasvussa viime vuoden alusta saakka. Avain siihen ovat olleet onnistuneet rekrytointikampanjat. Toimitukseen ei ole koskaan aiemmin Jatkoajan 19-vuotisessa historiassa hakenut uusia tekijöitä samassa määrin kuin viime ja toissa vuonna. Se jos mikä kertoo instituution elinvoimaisuudesta, Pärnänen jatkaa.

Jatkoajan hallitus kiittää väistyvää päätoimittajaa hänen tekemästään työstä.

− Jatkoaika ry:n hallitus kiittää koko jäsenistön puolesta päätoimittajaa laadukkaasta ja ajan hermolla olleesta työstä. Antin päätoimittaja-aikana Jatkoaika on tarttunut aiempaa paremmin ajankohtaisiin ilmiöihin ja luonut viikosta toiseen kiinnostavaa sisältöä. Ilmiöiden ja kokonaisuuksien käsittely on kehittynyt. Olemme myös nostaneet profiiliamme uutishankinnassa, Jatkoaika ry:n hallituksen puheenjohtaja Antti Wennström kuvailee.

Jatkoaika on käynnistänyt julkisen haun uuden päätoimittajan valitsemiseksi.

− Jatkoajan asema Suomen suosituimpana jääkiekkoaiheisena tiedotusvälineenä on vahva. Haluamme tulevan päätoimittajan jatkavan hyvää ryhmätyön ja kokonaisuuksien johtamista edeltäjänsä tavoin. Sisällön painopisteiden suhteen päätoimittajan ei tarvitse olla edeltäjänsä kopio. Tilaa luovuudelle riittää jatkossakin, Wennström sanoo hallituksen tavoitteista rekrytoinnissa.

Suomen paras kiekkoduuni − Jatkoajan päätoimittaja − Hae nyt

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös