Jaromir Jagr, 47, teki 4 maalia ja nosti omistamansa seuran pääsarjaan

Muut Sarjat / Uutinen
Jagr on kolmanneksi tehokkain maalintekijä NHL:n historiassa ja taito on edelleen tallella.
Kuva © Getty Images
47-vuotias Jaromir Jagr viimeisteli joukkueensa kaikki maalit nousun varmistaneessa ottelussa. Kiekkolegenda on ollut erittäin tehokas nousukarsinnoissa.

Jaromir Jagr viimeisteli neljä maalia nousun varmistaneessa ottelussa Ceske Budejovicea vastaan. Jagrin omistama sekä edustama Kladno voitti ottelun lukemin 4-2 ja varmisti samalla nousun Tšekin pääsarja Extraliigaan.

Kladno pelasi viimeiset viisi vuotta Tšekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Perinteikäs seura on voittanut historiansa aikana kuusi maan mestaruutta. Viimeisin mestaruus on vuodelta 1980.

Jagrin lisäksi Kladnoa oli nostamassa toinen NHL-konkari, Tomas Plekanec. Jagr ja Plekanec ovat muodostaneet tuhoisan kaksikon nousukarsinnoissa. Kaksikko on miehittänyt pistepörssin kärjen, Jagr on viimeistellyt kymmeneen otteluun tehot 10+3 ja Plekanec yhtä moneen otteluun tehot 1+12.

Neljän joukkueen kesken pelattavassa karsintasarjassa jokainen joukkue pelaa 12 ottelua. Kladnon varmistettua nousun kahdelle viimeiselle kierrokselle ei jää enää panosta, sillä Pardubice on varmistanut jo aiemmin sarjapaikan säilymisen. Kladnon tilalta Extraliigasta putoaa Chomutov.

» Lähetä palautetta toimitukselle