Jarno Lippojoki jatkaa Ketterässä vielä yhden kauden – pitkä ura päättynee keväällä

MESTIS / Uutinen
Lippojoki on kantanut Ketterän kapteenin natsoja viimeiset neljä kautta.
Monivuotinen kapteeni sopi Ketterän kanssa yhden vuoden jatkosta. Kuluva kausi jää todennäköisesti Lippojoen viimeiseksi.

Puolustaja Jarno Lippojoki on solminut Ketterän kanssa loppukauden mittaisen jatkopestin. Lippojoki, 34, on pelannut alkukauden koesopimuksella.

– Jatkaminen oli aika lailla kiinni siitä, että pelaaminen on vain niin kivaa, ja että halu pelaamaan on kova vielä tämänkin ikäisenä, Lippojoki kertoo Ketterän tiedotteessa.

– Näillä näkymin tämä kausi jää viimeiseksi omalta osaltani ja on aika antaa nuoremmille tilaa, mutta nautitaan nyt, kun on mahdollisuus vielä pelata, hän jatkaa.

Ketterä-kasvatti Lippojoki on yksi imatralaisseuran viime vuosien nousukiidon pääarkkitehdeistä. Hän on kantanut kapteenin C-kirjainta Ketterässä neljänä viime talvena: yhdellä Suomi-sarja- ja kolmella Mestis-kaudella. 

– Hyvin harjoitellun kesän jälkeen luistinkin kulkee edelleen kuin nuorella miehellä. Lippojoella on myös oikeanlainen pilke silmäkulmassa, joka on iso arvo meidän toiminnassa, luonnehtii Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen tiedotteessa.

Lippojoki on pelannut Liigaa SaiPassa ja JYPissä yhteensä 201 ottelua. Mestistä hän on pelannut Ketterän lisäksi D Teamissa, Jukureissa, KooKoossa ja Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Lippojoki palasi Ketterään joulun alla 2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle