Jarno Koskiranta lainalle Ilvekseen, Emil Järventie SaiPan suuntaan

LIIGA / Uutinen
Jarno Koskiranta edustaa loppukauden ajan Ilvestä.
Kuva © Topi Lainio
Koskirannan lainapesti Ilvekseen kattaa loppukauden ja Järventie on lainalla SaiPassa tämän ja ensi kauden kattavalla pahvilla.

Ilves tiedotti perjantaina, että kokenut keskushyökkääjä Jarno Koskiranta saapuu tupsukorviin loppukauden mittaisella lainapestillä. Vastaavasti nuori hyökkääjä Emil Järventie suuntaa SaiPaan. Hänen lainasopimuksensa kattaa tämän kauden lisäksi ensi kauden.

− Kokeneena pelaajana Jarno tuo ryhmäämme johtajuutta ja luotettavaa kahden suunnan pelaamista sekä osaamista alivoimalle ja aloituksiin. Hän on tottunut pelaamaan kovia pelejä ja on saavuttanut urallaan menestystä. Kävimme Jarnon kanssa tarkasti läpi odotuksemme ja ajatuksemme tulevasta roolista, ja hän saapuu todella motivoituneena Ilvekseen loppukaudeksi, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo tiedotteessa.

36-vuotias Koskiranta on pelannut kansainvälisen uran. Hän on pelannut muun muassa KHL:ssä yli 350 runkosarjaottelua ja voittanut Gagarin Cupin kertaalleen. Koskiranta on pelannut myös Suomen paidassa kahdet miesten MM-kisat. Liiga-kaukaloista hänellä on hopeamitali Tapparasta keväältä 2013.

Alkukaudella Koskiranta on pelannut SaiPassa 37 ottelua pistein 1+6=7. 17-vuotias Järventie puolestaan on pelannut tällä kaudella Ilveksen juniorijoukkueissa sekä Mestistä KOOVEE:n paidassa.

Muokattu: 20.1.2023, kelo 10.38: Koskirannan tämän kauden pistesaldo lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle