Jarkko Malisen pätkäpestille JYPissä jatkoa − "Tuo kaivattua leveyttä ja kilpailua keskikaistalle"

LIIGA / Uutinen
Malisen pelit liigakaukaloissa jatkuvat seuraavat kuukaudetkin.
Kuva © Saana Hakala
Viime pelit JYPin apuna olleen Jarkko Malisen sopimusta jyväskyläläisseuran kanssa on jatkettu.

JYP teki Jarkko Malisen kanssa kolmen kuukauden mittaisen sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä pelasi jo viime viikon kahdessa ottelussa lainasopimuksella jyväskyläläisryhmässä.

Kuopiolaislähtöinen hyökkääjä on pelannut urallaan yli 650 liigaottelua. Malinen on edustanut Liigassa aiemmin Tapparaa, KalPaa, KooKoota sekä HIFK:ta.

− Malinen tuo meidän joukkueeseemme kaivattua leveyttä ja kilpailua keskikaistalle. Malinen on kokenut ja tunnollinen ammattipelaaja. Uskomme hänen pystyvän tuomaan meille laadukasta sentteripeliä alakenttiimme tasakentällisin, sekä auttamaan alivoimapelaamistamme, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen totesi.

Viime kauden pelaamatta ollut Malinen aloitti kauden Mestiksessä IPK:ssa, jossa ehti pelaamaan neljä ottelua tehoin 0+3. Konkarihyökkääjän sopimuksessa oli kuitenkin liigaoptio, jonka hän nyt käytti.

− Alusta asti oltiin avoimin kortein ja tiedettiin että mahdollisuuden tullen "Jakke" saattaa siirtyä isompiin ympyröihin ja nyt tämä mahdollisuus tuli. Olemme tyytyväisiä siihen, että Jarkko Malisen kaltainen kokenut pelimies oli meidän mukanamme alkukauden näyttäen hienoa esimerkkiä nuorelle joukkueellemme kentällä ja sen ulkopuolella ja näin ollen hän on ollut myös iso apu meidän valmennuksellemme, kommentoi IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle