Janne Jalasvaaran ura jatkuu Slovakiassa

Muut Sarjat / Uutinen
Jalasvaaran ilme kuvastaa osuvasti Pelicansin viime kautta.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kokenut puolustaja Janne Jalasvaara siirtyy loppukaudeksi Slovakian pääsarjaan Dukla Trenčínin joukkueeseen, seura kertoo Instagram-tilillään.

Alkukauden vailla pelipaikkaa ollut 36-vuotias oululaispuolustaja Janne Jalasvaara on solminut sopimuksen slovakialaisjoukkue Dukla Trenčíniin. Tapaninpäivänä tiedotettu sopimus kattaa kuluvan kauden, joukkue tiedottaa Instagramin puolella.

Suomalaisväriä ennestään joukkueessa edustaa 26-vuotias hyökkääjä Janne Kettunen. SaiPa-kasvatti siirtyi täksi kaudeksi joukkueeseen.


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön HK Dukla Trenčín (@dukla.trencin) jakama julkaisu

Jalasvaara oli myös viime kaudella pitkälle syksyyn vailla pelipaikkaa, mutta solmi joulukuussa koeaikasopimuksen Lahden Pelicansiin. Koeaika toi loppukauden jatkosopimuksen ja mies pelasi Lahdessa 30 ottelua tehopistein 2+8=10. Tyhjennysmyyntien myötä rinnassa oli kauden mittaan myös niin A- kuin C-kirjaintakin.

Puolustajalla on vyöllään lähes 400 ottelua Liigassa, lähes 300 KHL:ssä ja kokemusta myös Ruotsin SHL:stä. Pelattuna on myös yhdet aikuisten MM-kisat sekä U20-MM-kisat. Palkintokaappia koristaa kaksi Gagarin Cup -mestaruutta Moskovan Dynamosta sekä kaksi U20-MM-pronssia.

» Lähetä palautetta toimitukselle