Jakub Kosin kausi ohi − Ilves lunasti option kaudesta 2023−24

LIIGA / Uutinen
Kos on pukenut Ilveksen Liiga-nutun tällä kaudella päälleen kolmesti.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilves tiedotti torstaina, että seuran sopimuspelaaja Jakub Kosin kausi päättyi Mestis-ottelussa tulleeseen taklaukseen.

Taklaus tapahtui Hermes-KOOVEE-ottelussa, jossa Eemeli Ylitalo tönäisi Jakub Kosin kovavauhtisessa tilanteessa päin laitaa. Jatkoajan tietojen mukaan Kos mursi tilanteessa niskansa, mutta selvisi tilanteesta lopulta ilman vakavampia seuraamuksia.

Tiedotteessaan Ilves kertoo, että kuntoutustoimet ja harjoittelu ovat suunnattu ensi kauteen ja Kosin odotetaan olevan kesäharjoittelun alkaessa täysipainoisesti mukana.

Kos on pelannut KOOVEEssa lainalla tällä ja viime kaudella yhteensä 44 ottelua ja on vakuuttanut Ilves-johdon lunastamaan ensi kautta koskevan option.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kuvasi Kosia lahjakkaaksi nuoreksi pelaajaksi, joka on jo osoittanut pystyvänsä pelaamaan Liigassa hyvällä tasolla.

–  Pelaajana Jakubin parhaat vuodet ovat edessä päin, ja odotamme hänen jatkavan kehitystään Ilveksen organisaatiossa. Olemme erittäin iloisia, että hän jatkaa seurassamme ja pyrimme antamaan Jakubille kaiken mahdollisen tuen ja avun hänen kuntouttaessaan itseään joukkueemme terveystiimin avustamana, Koskela kertoo tiedotteen päätteeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle