Jakob Stenqvist Lukko-paitaan − raumalaiset julkistivat myös kolme jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Jakob Stenqvist muistetaan ässäpaidasta.
Kuva © Teemu Grönroos www.instagram.com/gronroosteemu/
Ruotsalaispuolustaja Jakob Stenqvistin sopimuksen lisäksi Lukko solmi kolme jatkosopimusta. Puolustajat Samuli Piipponen ja Kalle Ervasti sekä hyökkääjä Harri Kainulainen pysyvät Raumalla.

Lukko on solminut ensi kautta kattavan sopimuksen puolustaja Jakob Stenqvistin kanssa. Ruotsalainen kiekkoili Liigassa Ässien paidassa vuosina 2019−21. Sittemmin hän on viettänyt kaudet KHL:ssä ja SHL:ssä.

− En ehtinyt katsomaan viime kaudella Lukon pelejä, mutta tiedän, että vaikka pudotuspelit päättyivät lyhyeen, joukkueella oli hyvää draivia runkosarjassa. Siitä pitääkin ensi vuonna jatkaa ja toivottavasti menemmä keväällä paljon pidemmälle. Vanha joukkuekaverini ja hyvä ystäväni Robin Press on kertonut minulle paljon hyvää Lukosta ja hänhän voitti täällä mestaruuden. Haluankin saavuttaa Raumalla saman kuin hän. Stenqvist sanoi tiedotteessa.

Lukko solmi myös jatkosopimuksia viime kauden runkopelaajiensa kanssa. Puolustajat Samuli Piipponen ja Kalle Ervasti jatkavat raumalaisten oman pään turvana. Piipposen sopimuksen pituus on yksi vuosi ja Ervastin sopimuksen pituus on 1+2 vuotta.

Hyökkäykseen Lukko solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Harri Kainulaisen kanssa. 10+6=16 pistettä runkosarjassa alaketjuista painanut hyökkääjä on pelannut raumalaisten riveissä jo kaksi kautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle