Jacob Markström sopimukseen Flamesin kanssa - myös Chris Tanev suuntaa Albertaan

NHL / Uutinen
Jacob Markström siirtyy Calgary Flamesiin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Calgary Flames on tehnyt kuusivuotisen sopimuksen maalivahti Jacob Markströmin kanssa. Lisäksi Chris Tanev laittoi nimensä nelivuotiseen sopimukseen.

Calgary Flames vastasi päivän isoimmasta maalivahtisiirrosta, kun Jacob Markström laittoi nimensä kuusivuotiseen ja 36 miljoonan dollarin arvoiseen sopimukseen. Sopimus tuo Markströmille kuuden miljoonan taalan keskimääräiset kausiansiot.

30-vuotias Markström pelasi viime kaudella Vancouver Canucksin maalinsuulla 52 ottelua, joista hän saalisti 23 voittoa ja kaksi nollapeliä. Markströmin torjuntaprosentti oli 91,4 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.75. Hänet valittiin myös NHL:n tähdistöotteluun.

Florida Panthersin vuonna 2008 toisella kierroksella varaama Markström on pelannut urallaan 272 NHL-ottelua torjuntaprosentilla 91.1

Flames vahvisti myös puolustuskalustoaan, kun Chris Tanev allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen, jonka arvo on 18 miljoonaa dollaria. Sopimus tuo Taneville 4,5 miljoonan taalan keskimääräiset vuositulot.

Canucksia koko uransa edustanut Tanev pelasi viime kaudella 69 ottelua, joissa hän teki pisteet 2+18=20. 514 NHL-ottelussa Tanev on kirjauttanut 118 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle