Jacob Andersson vahvistamaan Ässien puolustusta

LIIGA / Uutinen
Ari-Pekka Selin saa joukkoihinsa uuden ruotsalaispuolustajan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
SHL:ssä kaksi edelliskautta kiekkoillut Jacob Andersson siirtyy Porin Ässien riveihin.

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaispuolustaja Jacob Anderssonin kanssa. Kaksi edelliskautta 26-vuotias puolustaja pelasi SHL:ssä Skellefteån miehistössä.

− Halusin kokeilla jotain uutta ja päästä urallani eteenpäin. Tunnen hyvin Ässissä pelanneet Jakob Stenqvistin ja Maksim Matushkinin ja he puhuivat paljon hyvää sarjasta ja etenkin Ässistä. Keskustelin Tommi Kerttulan kanssa ja minulle tuli tunne, että täällä on tekeillä jotain sellaista, jossa haluan olla mukana, kommentoi Andersson.

Viime kaudella Andersson esiintyi SHL:ssä 42 ottelussa ja kokosi niissä tehot 0+7=7. Kaikkiaan puolustaja on pelannut urallaan 89 SHL-ottelua.

Kaudet 2015-2019 Andersson pelasi Allsvenskanissa. Kaudella 2018-2019 hän voitti Björklövenin riveissä sarjan puolustajien maalinpörssin 10 täysosumallaan. 

− SHL:ssa Jacob oli Skellefteån laadukkaan puolustuksen 7.–8. kaveri. Hän ei pystynyt nostamaan rooliaan kahden kauden aikana ja peliaika jäi sen vuoksi sinne alle 10 minuuttiin ottelua kohti, Kerttula kertoi.

− Allsvenskanissa hän oli puolestaan 22–23 minuutin puolustaja ja numerotulos sen oli mukainen. Kun hän sopeutuu suomalaiseen peliin, hänellä on kaikki ominaisuudet onnistua Ässissä seuraavan kahden kauden aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle