Jack Eichel -saaga sai päätöksensä: Sabres kauppasi leikkausta vaativan supertähtensä Golden Knightsiin

NHL / Uutinen
Jack Eichelin ura jatkuu Las Vegasissa.
Kuva © Getty Images
Leikkausta vaativa supertähti Jack Eichel siirtyy vaihtokaupan myötä Buffalo Sabresista Vegas Golden Knightsiin.

Jack Eichelin ympärillä pyörinyt siirtosaaga sai päätöksensä, kun Buffalo Sabres kauppasi 25-vuotiaan supertähden Vegas Golden Knightsiin, urheilumedia TSN kertoo. Vaihtokaupassa Sabres saa Golden Knightsilta hyökkääjät Alex Tuchin ja Peyton Krebsin sekä kaksi varausvuoroa, joista toinen on ensimmäisen kierroksen varausvuoro ensi kesälle.

Lisäksi Golden Knights saa kolmannen kierroksen varausvuoron vuodelle 2023. Eichelin ja Sabresin välillä on jo pidemmän aikaa kytenyt kiista supertähden kuntoutuksesta. Yhdysvaltalaishyökkääjä haluaisi niskassaan sijaitsevan välilevynpullistuman hoidoksi leikkauksen, mutta Sabres-organisaatio ei ole siihen suostunut. 

Eichel on jo aiemmin avautunut turhautumisestaan häviämiseen. Sabres on edellisen kerran päässyt pudotuspeleihin kymmenen vuotta sitten, kaudella 2010−2011. Eichelin NHL-ura on tyssähtänyt viime kauteen, jolloin hän pelasi ainoastaan 21 ottelussa. NHL-urallaan Eichel on pelannut toistaiseksi 375 ottelussa tehoin 139+216=355.

Osapuolten välinen riita johti jo aiemmin siihen, että Eichel menetti kolmen edellisen kauden ajan kantamansa kapteeniuden. TSN-toimittaja Darren Dreger raportoi, että Eichelin odotetaan menevän leikkaukseen pian. Paluuaikataulu ei ole kuitenkaan vielä varmistunut.

» Lähetä palautetta toimitukselle