JYPissä viime kauden hyökännyt Adam Brodecki siirtyy Tšekkiin Jaromir Jágrin joukkueeseen

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Brodecki kantoi osan kaudesta JYPin kultakypärää.
JYPin riveissä viime kauden kiekkoilleen Adam Brodeckin ensi kauden osoite vaihtuu Tšekin pääsarjan Rytíři Kladnoon.

JYPin riveissä viime kauden pelanneen ruotsalaishyökkääjä Adam Brodeckin, 27, ensi kauden seura on selvillä, kun Tšekin pääsarjassa pelaava Rytíři Kladno tiedotti torstaina hankkineensa miehen joukkueeseensa tulevalle kaudelle. Oikealta laukovan hyökkääjän sopimus on yksivuotinen.

− Liityn joukkueeseen suurella innolla! En tiedä maasta tai kaupungista ennestään paljoa, mutta lähden innoissani tutustumaan kaikkeen uuteen. Minulle jäi hyvä tunne Kladnon otettua minuun yhteyttä. Haluan auttaa joukkuetta ja olisi hienoa saavuttaa menestystä yhdessä, Brodecki kertoo tiedotteessa.

Tukholmalaislähtöinen Brodecki pelasi koko aiemman uransa Ruotsissa ennen siirtymistään Jyväskylään viime kaudeksi. Hän pelasi SHL:ssa kahdeksan kauden ajan, joukkueinaan Brynäs IF, Vaxjö Lakers, Linköping HC sekä Malmö Redhawks. Hän kuului aikanaan Ruotsin nuorisomaajoukkueen vakiokalustoon ja on päässyt pelaamaan myös neljä aikuisten maaottelua.

Kladnon joukkueessa Suomen kaukaloista kokemusta on myös puolustaja Ondřej Slováčekilla, joka pelasi Lukon riveissä viime kaudella, sekä Jaromír Pytlíkillä, joka puolestaan aloitti viime kauden KalPan joukkueessa. Tuttuja nimiä ovat varmasti myös NHL-konkarit Tomáš Plekanec ja Jaromír Jágr.

» Lähetä palautetta toimitukselle