BOS - TOR 2.00
SJS - VGK 5.00

JYPin sekava kausi jatkuu – Aku Vallenius jättää toimitusjohtajan tehtävät

LIIGA / Uutinen
JYPin kausi on ollut hyvin värikäs.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Lokakuusta asti sairauslomalla ollut JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius jättää välittömästi tehtävänsä seurassa.

JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius, 33, jättää tehtävänsä seuran toimitusjohtajana.

Kesällä 2016 toimitusjohtajana aloittanut Vallenius astui sivuun aiemmin syksyllä fyysisen sairauden takia. Valleniuksen sairastumisesta lähtien JYPin varatoimisena toimitusjohtajana on työskennellyt Kari Tyni. Tyni jatkaa tehtävässä kuluvan kauden loppuun asti.

– Siirryn sivuun JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä välittömästi. Yhtiö on toiminut jo tovin ilman päivittäistä panostani, joten ajankohta on sopiva ja palvelee sekä yhtiön että minun etuani. Aikani JYPissä oli erittäin antoisaa, mutta nyt on oikea hetki antaa tilaa yhtiön johdossa seuraavalle tekijälle, Vallenius kertoi JYPin tiedotteessa.

– Toipumiseni on sujunut suunnitellusti ja vointini on tällä hetkellä hyvä. Päätän loppukeväällä tarkemmin suunnitelmistani. Varmasti jatkan liike-elämässä, erityisesti myynnin ja markkinoinnin parissa, Vallenius kertoi nykyisestä tilanteestaan.

Kulunut kausi on ollut myrskyisä JYPille, sillä toimitusjohtajan lisäksi seurasta saivat lähteä aiemmin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari ja päävalmentaja Lauri Merikivi. Ensi kaudelle JYP ei ole nimennyt vielä ketään edellä mainittuihin ja toimitusjohtajan tehtäviin.

» Lähetä palautetta toimitukselle