JYPin riveihin tuoreita mestareita

LIIGA / Uutinen
Mikko Perttu hakee seuraavaa askelta uralleen Jyväskylästä.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
JYPin rivit vahvistuvat jälleen kahdella hyökkääjällä, kun vastikään Imatran Ketterässä Mestiksen voittaneet Mikko Perttu ja Anton Stråka liittyvät joukkueeseen.

JYPin hyökkäyskalusto saa lisää vahvistusta. Uusimmat tulijat ovat 21-vuotias Mikko Perttu ja 24-vuotias Anton Stråka, jotka molemmat juhlivat päättyneellä kaudella Mestiksen mestaruutta Ketterässä. Pertun sopimus on mallia 2+2 ja Stråkan kattaa ensi kauden. 

Järvenpään Haukkojen kasvatti Perttu pelasi päättyneellä kaudella ensimmäisen kautensa miesten sarjoissa ja iski Ketterässä heti komeat tehot 11+13=24. Myös pudotuspeleissä Perttu oli isossa roolissa ja saalisti 16 pelissä 2+11=13 tehopistettä. 

– Kausi Imatralla oli todella opettavainen. Opettelin koko kauden pelaamaan miesten pelejä ja pudotuspeleissä rooli alkoi kasvaa, kertoo Perttu JYPin nettisivuilla. 

Jo entuudestaan Jyväskylässä tuttu Stråka pelasi JYPissä viime kaudella 14 peliä lainalla tehoin 2+1=3. Runkosarjassa Stråka iski Ketterässä 9+18=27 pistettä ja hänen pudotuspelinsä olivat myös vahvat ja niissä syntyi 16 ottelussa tehot 4+6=10. 

– Olen ottanut askelia oikeaan suuntaan, jos vertaa siihen pelaajaan, joka pari vuotta sitten Jyväskylästä lähti. Vuosi ulkomailla toi kokemusta ja olen kehittynyt kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, Stråka toteaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle