JYPin miehistössä muutoksia − Rasmus Heljangon sopimus purettu, Aleksi Malinen sivussa loppukauden

LIIGA / Uutinen
Heljanko on pelannut tehokkaasti Mestis-kaukaloissa.
Rasmus Heljangon ja JYPin tiet erkanevat. Puolustaja Aleksi Malinen on sivussa myös loppukauden ajan.

Rasmus Heljanko siirtyi JYPin paitaan ensin lainasopimuksella HIFK:sta ja keväällä 2022 siirtorajalla jyväskyläläisseura sorvasi hänen kanssaan kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka olisi ulottunut tulevaan kevääseen. Nyt osapuolet päätyivät kuitenkin purkamaan sopimuksen.

Viime kaudella 23-vuotias Heljanko pelasi JYPissä 23 ottelua tehoin 2+2. Kuluvalla kaudella hyökkääjän vastuu joukkueessa jäi pieneksi, sillä hän esiintyi alkukauden aikana vain kuudessa liigaottelussa.

Mestiksen puolella peli sen sijaan kulki, sillä viime kaudella Heljanko takoi KeuPan riveissä 33 ottelussa 51 tehopistettä. Tänä syksynä kymmenessä Mestis-ottelussa ovat syntyneet tehot 6+4.

− Heljangon rooli on jäänyt kaavailtua pienemmäksi. Toivotamme Rasselle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Oikealta laukova hyökkääjä on pelannut urallaan kaikkiaan 103 liigaottelua JYPin ja HIFK:n miehistöissä. Keväällä 2021 hän voitti HIFK:ssa SM-pronssia.

JYP tiedotti myös, että puolustaja Aleksi Malinen on sivussa loppukauden ajan. 20-vuotias puolustaja on pelannut kuluvalla kaudella 12 ottelua ja kerännyt niissä kaksi syöttöpistettä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle