JYPin hyökkäykseen muutoksia − Siikanen pitkälle sairauslomalle, Valkeejärven sopimus purettu

LIIGA / Uutinen
Valkeejärvi on pelannut urallaan yhteensä 100 liigaottelua.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Hyökkääjä Samuel Valkeejärvi ei jatka JYPin riveissä. Jyväskyläläisryhmä menettää lisäksi Patrik Siikasen kuukausiksi sairastuvan puolelle.

JYPin ja hyökkääjä Samuel Valkeejärven tiet erkanevat. 21-vuotias hyökkääjä teki keväällä jyväskyläläisryhmän kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, mutta se purettiin nyt yhteisymmärryksessä. Valkeejärvi pelasi Liigassa viime kaudella 53 ottelua ja teki niissä tehot 6+10=16.

− Joukkueen laaja hyökkäysmateriaali ja koventunut kilpailu pelipaikoista johti yhteisymmärryksessä tapahtuneeseen sopimuspurkuun Valkeejärven kanssa. JYP toivottaa onnea ja menestystä "Sampalle" tuleviin haasteisiin, avasi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sopimuspurun taustoja.

Jyväskyläläisseura tiedotti lisäksi, että viime viikon harjoitusottelussa Ässiä vastaan loukkaantuneen Patrik Siikasen vamma vaatii leikkaushoitoa. 22-vuotias hyökkääjä huilaa alustavien tietojen mukaan neljän kuukauden ajan.

− Siikasen loukkaantuminen oli erittäin harmillinen uutinen. Siikanen pelasi vahvaa harjoituskautta ja oli selkeästi ottanut kokonaisvaltaisessa kehityksessään askeleita eteenpäin, Viitanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle