JYPin hyökkäykseen kova paluumuuttaja

LIIGA / Uutinen
Pekka Jormakka palaa Jyväskylään maailmaa nähneenä ja kokeneena pelaajana.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
JYP saa kovan vahvistuksen, kun seuran oma kasvatti Pekka Jormakka palaa Jukureista Jyväskylään.

JYP tiedotti tehneensä kaksivuotisen sopimuksen 33-vuotiaan hyökkääjä Pekka Jormakan kanssa.

Palokan Kiekossa kiekkouransa aloittaneen Jormakan päättynyt kausi oli erinomainen – Mikkelin Jukurien kapteeni teki 54 runkosarjaottelussa 19+20=39 pistettä ja kuudessa pudotuspelissä yhtä monta pistettä. Jormakan hieno kausi sai jatkoa kevään MM-kisoissa, joissa hän viimeisteli seitsemässä ottelussa yhden maalin. 

– Jormakka on varmasti tuttu kaikille jääkiekon seuraajille. Hänen roolinsa ja merkityksensä joukkueelle tulee olemaan suuri. Odotamme häneltä tuloksen tekemistä ja hän tulee olemaan johtava pelaaja myös pukukopin puolella, kehui JYPin urheilutoimenjohtaja Simo Mälkiä

Jormakka pelasi JYPissä edellisen kerran kaudella 2010–11, jonka jälkeen hän on pelannut Liigaa Pelicansissa ja Tapparassa ja tämän lisäksi useissa seuroissa Venäjän KHL:ää ja Saksan DELiä. Jormakka on edustanut myös Suomea yhteensä kolmissa MM-kisoissa.

– Hienoa, että päästiin JYPin kanssa sopimukseen. Täältä olen lähtenyt, joten kiva palata kotiin! Siitä lähdetään, että palautetaan JYP jälleen mitalipeleihin, jonne seura kuuluu, paalutti Jormakka JYPin tiedotteessa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle