JYP vahvistaa maalivahtiosastoaan KHL:stä saapuvalla Konstantin Šostakilla

LIIGA / Uutinen
Konstantin Shostak, Severstal Tšerepovets ottelussa Jokerit - Severstal Tšerepovets, 01/10/2021, Hartwall Arena, Helsinki, Suomi. Photo: Joonas Kämäräinen
Kuva © Joonas Kämäräinen
JYP ilmoitti hankkineensa loppukauden sopimuksella valkovenäläismaalivahdin Konstantin Šostakin KHL:stä.

JYP tiedotti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen 21-vuotiaan maalivahdin Konstantin Šostakin kanssa. Šostak saapuu Jyväskylään KHL:stä, jossa hän edusti alkukaudesta Severstal Tšerepovetsin joukkuetta.

− Šostakin hankinnalla halusimme vahvistaa maalivahtiosastoamme loppukauden osalta. Šostakin urakehitys on ollut viime kausina nousujohteista, ja hän on tällä kaudella pystynyt osoittamaan olevansa voittava maalivahti kivikovassa KHL-sarjassa. Šostakin pelinlukutaito ja sijoittuminen ovat erinomaisella tasolla ja hänen peliotteensa on todella aktiivinen. Šostakista tiedämme saavamme laadukkaan ammattimaalivahdin joukkueeseemme. Pyrimme edelleen seuraamaan aktiivisesti pelaajamarkkinoita ja olemme valmiita reagoimaan tarvittaessa, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sopimusta.

Šostak ehti pelaamaan KHL:ssä tällä kaudella 13 ottelussa, joissa valkovenäläisen tilastot olivat vakuuttavat. Kiekot tarttuivat nuorukaiselle 92,3 prosentin varmuudella, ja maaleja hän päästi 2,07 ottelua kohden. Maalivahdilta löytyy myös kokemusta arvokisoista. Šostak torjui kotimaansa väreissä viime keväänä Latviassa pelatuissa jääkiekon MM-kisoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle