JYP täytti saappaita johtoportaassa – Risto Korpelasta toimitusjohtaja, Mikko Viitasesta urheilutoimenjohtaja

LIIGA / Uutinen
JYPissa alkaa uudenlainen projekti.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com

Jääkiekon Liigassa pelaava JYP on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Risto Korpelan, 56, ja urheilutoimenjohtajaksi Mikko Viitasen, 37.

Korpelalla on Liigassa yli 11 vuoden toimitusjohtajakokemus HPK:ssa. Lisäksi hän oli viisi vuotta HPK:n markkinointipäällikkönä. JYPiin Korpela siirtyy Työväen Urheiluliiton pääsihteerin paikalta. Korpela on toiminut myös Suomen Golfliiton toiminnanjohtajana.

– Olen erittäin kiitollinen ja innoissani, kun saan mahdollisuuden olla osa valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettua JYPiä. Seura on yksi maakunnan kärkibrändeistä ja tärkeä keskisuomalaisen yhteisöllisyyden rakentaja, Korpela kertoo JYPin tiedotteessa.

Uusi urheilutoimenjohtaja Viitanen on puolestaan tuttu kasvo takavuosilta JYPin liigajoukkueesta. Vuosina 2008–2015 JYPissä pelannut Viitanen voitti hurrikaaniseurassa kaksi Suomen mestaruutta ja kolme pronssimitalia. 

– Olen erittäin otettu valinnastani JYPin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. Tartun suurella innolla ja intohimolla seuran urheilutoiminnan uudistamiseen. Tavoitteenani on rakentaa JYPistä valtakunnan paras seura urallaan eteenpäin pyrkiville pelaajille ja valmentajille kilpailullisesta menestymisestä tinkimättä, Viitanen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle