BOS - CBJ 2.00
STL - DAL 4.30

JYP nimitti sijaisen sairauslomalle jääneelle toimitusjohtajalleen − Kari Tyni palaa vanhaan virkaansa

LIIGA / Uutinen
Kari Tyni on tuttu nimi suomalaisessa media- ja urheilukentässä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP tiedotti torstaina Aku Valleniuksen jäämisestä sairauslomalle. Hänen tilalleen virkaatekeväksi toimitusjohtajaksi on palkattu Kari Tyni.

JYP tiedotti torstaina, että seuran toimitusjohtaja Aku Vallenius jää loppukauden mittaiselle sairauslomalle. Vallenius on saanut fyysisen, hoitoa vaativan sairauden, jonka vuoksi sairausloma tuli ajankohtaiseksi.

− Olen ollut viimeiset viikot sairaalahoidossa fyysisen, hankalasti oireilevan sairauden vuoksi. Minulla ei ole akuuttia hätää, Vallenius kertoo seuran tiedotteessa.

Tämän vuoksi JYPille tuli tarve organisaation johtajalle, ja jyväskyläläisseura on päätynyt Kari Tyniin. Tyni oli JYPin toimitusjohtajana ennen Valleniusta neljän kauden ajan.

− Seuran tilanne on sellainen, että nyt ei ole aikaa uuden määräaikaisen toimitusjohtajan sisäänajoon, JYP Jyväskylä Oy:n puheenjohtaja Jukka Seppänen  toteaa.

− Tarvitsimme ammatti-ihmisen, joka tietää päivästä yksi, mitä JYPin toimitusjohtajuus vaatii, ja Tynillä on se tieto ja osaaminen.

Ennen keväällä 2016 päättänyttä toimitusjohtajuuttaan Tyni oli JYPin myynti- ja markkinointitehtävissä viiden vuoden ajan. Myös ennen seuran hallitukseen kuulunut Tyni luopui seuran osaomistajuudestaan viime keväänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle