JYP kiinnitti kokemusta ja nuoruutta − viiden jatkosopimuksen joukossa Tuppurainen ja Anttoni Honka

LIIGA / Uutinen
Jani Tuppuraisen maalituuletuksia voidaan nähdä Jyväskylässä myös ensi kaudella.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
JYP ilmoitti viidestä jatkosopimuksesta perjantaina. Kolme pelaajaa teki jatkon vuoteen 2022, kaksi kokeneempaa pelaajaa jatkavat joukkueessa ainakin vielä ensi kauden.

JYPin tuoreisiin jatkosopimuksiin kuuluvat kahden vuoden sopimuksilla kiinnitetyt puolustaja Anttoni Honka sekä hyökkääjät Antti Kalapudas ja Jerry Turkulainen. Kokeneista hyökkääjistä Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen tekivät vuoden jatkosopimuksen.

− Turkulaisen pitäminen seurassa oli meille merkittävä asia. Jerry on nuoresta iästään huolimatta osoittanut potentiaalinsa olla sarjan kärkihyökkääjiä. Kalapudas on edellisellä kaudella jo osoittanut kykynsä olla tehokas hyökkäyssuunnan keskushyökkääjä liigatasolla. Uskomme Jyväskylän ja JYPin olevan paras paikka Antille kehittää kokonaisvaltaista pelaamistaan ja ottaa seuraavat askeleet urallaan. Anttoni Honka on tällä kaudella ottanut isoja kehitysaskeleita pelaamisessaan ja uskomme, että hänen kiinnittämisen myötä meillä on seurassamme yksi liigan luovimmista kiekollisista puolustajista, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi nuorten pelaajien kiinnittämisiä.

− Tuppuraisen ja Immosen kiinnityksillä haluamme taata nuorten pelaajien hallitun sisäänajon vastuullisiin rooleihin. He ovat tälläkin kaudella osoittaneet, että pystyvät edelleen pelaamaan tehokasta jääkiekkoa, Viitanen taustoittaa kahta kokeneemman osaston jatkajaa.

JYPillä on nyt sopimukset ensi kaudesta kahden maalivahdin, neljän puolustajan ja yhdeksän hyökkääjän kanssa. Lisäksi kolmen puolustajan ja neljän hyökkääjän sopimukset sisältävät option jatkosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle