JYP ja KeuPa HT jatkavat yhteistyötään tulevalla kaudella − Airo ja Niku siirtyvät Mestikseen

LIIGA / Uutinen
JYP jatkaa KeuPa HT:n kanssa yhteistyössä.
Kuva © Joonas Kämäräinen
JYP ja KeuPa ovat solmineet ensi kautta kattavan yhteistyösopimuksen tarkoituksenaan vahvistaa keskisuomalaista pelaajapolkua.

JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet joukkueidensa JYPin ja KeuPa HT:n välisen yhteistyösopimuksen kaudelle 2020−21. Joukkueet haluavat vahvistaa keskisuomalaista pelaajapolkua kohti Liigaa ja kansainvälistä markkinaa.

− JYPin ja KeuPan välinen yhteistyösopimus on tärkeä palanen JYPin ja koko Keski-Suomen pelaajapolun kokonaisuudessa. Yhteistyösopimuksen avulla pystymme varmistamaan lupaaville nuorille pelaajillemme mahdollisuuden kehittyä laadukkaassa valmennuksessa, sekä pelaamalla tasokkaita otteluita Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, kommentoi JYP Jyväskylä Oy:n urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen tiedotteessa.

Yhteistyösopimuksen myötä seurojen välillä tullaan näkemään pelaajaliikennettä. Ensimmäiset JYPistä Keuruulle Mestistä pelaamaan suuntaavat pelaajat ovat puolustaja Tomi Niku sekä hyökkääjä Joni Airo.

− Yhteistyösopimus toimii isona voimavarana molemmille seuroille ja on tärkeä osa Keski-Suomalaista pelaajapolkua. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, joka kehittää nuoria pelaajia, tarjoaa laadukkaita pelejä, sekä mahdollistaa molempien joukkueiden hyvän urheilullisen menestyksen. JYPin kanssa yhteistyö on luonnollista, koska haluamme yhdessä kehittää koko Keski-Suomen alueen jääkiekkoa, sanaili KeuPan päävalmentaja Tomas Westerlund yhteistyösopimuksen merkityksestä.

» Lähetä palautetta toimitukselle