Jälleen liikennettä Lahden ja Helsingin välillä – Aleksi Laakso loppukauden lainasopimuksella Pelicansiin

LIIGA / Uutinen
HIFK:n Aleksi Laakso (34) Liigan runkosarjaottelussa HIFK - Ilves, Helsingin jäähallissa, 5. joulukuuta 2019
HIFK:n ja Pelicansin välinen pelaajaliikenne jatkui vilkkaana. Nyt Lahteen siirtyi loppukauden ajaksi lainasopimuksella puolustaja Aleksi Laakso.

Pelicansin ja HIFK:n välillä on tällä kaudella ollut paljon pelaajaliikehdintää. Tällä kertaa lahtelaisten puolustusta vahvistaa loppukauden lainasopimuksella Aleksi Laakso. 30-vuotias puolustaja ehti edustaa helsinkiläisseuraa kahden puolen kauden ajan. Tänä aikana Laakso ehti pelata 90 ottelua HIFK:n pelipaidassa, ja näissä peleissä puolustaja kirjasi 5+12= 17 tehopistettä.

Laakso on edustanut HIFK:n lisäksi Liigassa Bluesia, HPK:ta ja Sportia. Koko liigaurallaan hän on pelannut 438 ottelua tehoin 30+84= 114.

– Hienoa saada Laakso loppukaudeksi meille. Kyseessä on monipuolinen huippu-urheilija ja -jätkä, jonka pystyy laittamaan kaukaloon tilanteessa kuin tilanteessa. Laakso tuo meille takalinjoille monipuolista osaamista sekä kokemusta, päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi Pelicansin tiedotteessa.

– Hyvistä miehistä on aina vaikea luopua, mutta Allulle (Laakso) oli tärkeää päästä nyt pelaamaan enemmän. Hän on viimeisen päälle ammattimies ja on hoitanut kaikki hommat tunnollisesti joka ikinen päivä HIFK:ssa. Olemme siitä hänelle erittäin kiitollisia, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen summasi HIFK:n tiedotteessa

» Lähetä palautetta toimitukselle