Jääkiekkoliitto keskeyttää Mestiksen ja Naisten Liigan ottelut loppuvuodeksi koronan takia

LIIGA, MESTIS, Naisten Liiga, Suomi-sarja / Uutinen
Kupittaalla ei nähdä maalijuhlia joulukuussa kauden keskeytyksen takia.
Kuva © Timo Savela

Jääkiekkoliitto on päättänyt keskeyttää Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kilpailutoiminnan koronaviruspandemian takia ajalle 2.−31.12.2020.

Päätös koskee kaikkia ikäluokkasarjoja, mutta myös Mestistä ja Naisten Liigaa. Liigaan päätös ei vaikuta, sillä se ei ole Jääkiekkoliiton alainen sarja.

Jääkiekkoliitto kehottaa seuroja ja joukkueita seuraamaan tarkasti yleisiä terveys- ja hygieniaohjeita sekä sekä seuraamaan alueellisia ohjeita ja suosituksia. Myös turnausten ja otteluiden järjestämistä tulisi Jääkiekkoliiton mukaan harkita tarkkaan.

Syyskaudella pelaamattomat ottelut pyritään siirtämään ensi vuoden puolelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös