Jääkiekkoliitto keskeyttää Mestiksen ja Naisten Liigan ottelut loppuvuodeksi koronan takia

LIIGA, MESTIS, Naisten Liiga, Suomi-sarja / Uutinen
Kupittaalla ei nähdä maalijuhlia joulukuussa kauden keskeytyksen takia.
Kuva © Timo Savela

Jääkiekkoliitto on päättänyt keskeyttää Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kilpailutoiminnan koronaviruspandemian takia ajalle 2.−31.12.2020.

Päätös koskee kaikkia ikäluokkasarjoja, mutta myös Mestistä ja Naisten Liigaa. Liigaan päätös ei vaikuta, sillä se ei ole Jääkiekkoliiton alainen sarja.

Jääkiekkoliitto kehottaa seuroja ja joukkueita seuraamaan tarkasti yleisiä terveys- ja hygieniaohjeita sekä sekä seuraamaan alueellisia ohjeita ja suosituksia. Myös turnausten ja otteluiden järjestämistä tulisi Jääkiekkoliiton mukaan harkita tarkkaan.

Syyskaudella pelaamattomat ottelut pyritään siirtämään ensi vuoden puolelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
NHL tuomitsi Evander Kanen tuhtiin pelikieltoon koronasääntöjen rikkomisesta − ESPN: hyökkääjä väärensi rokotustodistuksensa
19.10.2021 10:54
Kanen panna kestää 21 runkosarjaottelun ajan. Kaneen kohdistui myös syytöksiä kotiväkivallasta, mutta tutkinnassa ei löytynyt siitä riittävää näyttöä.
Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.

Lue myös