Jääkiekkoliitto aloittaa koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut

MESTIS, Naisten Liiga, Suomi-sarja / Uutinen
Jääkiekkoliitto vaeltaa varjojen mailla koronapandemian vaikutusten takia.
Kuva © Timo Savela
Jääkiekkoliitto aloittaa koko henkilöstöään koskettavat yhteistoimintaneuvottelut.

Jääkiekkoliitto aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat koko henkilöstöä. Neuvottelut voivat johtaa enintään 90 päivän lomautuksiin 30.6.2021 mennessä.

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kuvailee koronapandemian aiheuttamaa poikkeustilaa taloudellisesti raskaaksi ajaksi.

− Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi Jääkiekkoliiton edellytykset tarjota työtä on tilapäisesti ja olennaisesti vähentynyt, jonka vuoksi työnantaja harkitsee lomautuksia. Lisäksi pandemian johdosta työnantajan taloudellinen tila on olennaisesti heikentynyt ja riskit talouden edelleen heikentymisestä ovat merkittäviä, kertoo Nurminen.

Yt-neuvottelut käynnistetään välittömästi ja toimenpiteistä tiedotetaan neuvotteluiden päätyttyä.

Jääkiekkoliitto kertoi aiemmin tiistaina keskeyttävänsä sarjojensa kilpailullisen toiminnan joulukuun ajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös