Jääkiekkoliitto aloittaa koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut

MESTIS, Naisten Liiga, Suomi-sarja / Uutinen
Jääkiekkoliitto vaeltaa varjojen mailla koronapandemian vaikutusten takia.
Kuva © Timo Savela
Jääkiekkoliitto aloittaa koko henkilöstöään koskettavat yhteistoimintaneuvottelut.

Jääkiekkoliitto aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat koko henkilöstöä. Neuvottelut voivat johtaa enintään 90 päivän lomautuksiin 30.6.2021 mennessä.

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kuvailee koronapandemian aiheuttamaa poikkeustilaa taloudellisesti raskaaksi ajaksi.

− Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi Jääkiekkoliiton edellytykset tarjota työtä on tilapäisesti ja olennaisesti vähentynyt, jonka vuoksi työnantaja harkitsee lomautuksia. Lisäksi pandemian johdosta työnantajan taloudellinen tila on olennaisesti heikentynyt ja riskit talouden edelleen heikentymisestä ovat merkittäviä, kertoo Nurminen.

Yt-neuvottelut käynnistetään välittömästi ja toimenpiteistä tiedotetaan neuvotteluiden päätyttyä.

Jääkiekkoliitto kertoi aiemmin tiistaina keskeyttävänsä sarjojensa kilpailullisen toiminnan joulukuun ajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös