Islanders passitti koronarokotuksesta kieltäytyneen lupauksensa Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle

NHL / Uutinen
Wilde on Islandersin toisen kierroksen varaus vuodelta 2018.
Kuva © Getty Images
New York Islanders lainaa puolustajalupaus Bode Wilden Västerviks IK:hon, joka pelaa HockeyAllsvenskanissa. Wilde oli aiemmin kieltäytynyt ottamasta koronarokotetta.

Koronarokotuksesta kieltäytynyt Bode Wilde, 21, aloittaa kautensa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyAllsvenskanissa. Wilden toisella kierroksella vuonna 2018 varannut New York Islanders lainaa puolustajan Västerviks IK:hon.

Islandersin maineikas GM Lou Lamoriello, 78, on aiemmin todennut, ettei seura päästä rokottamattomia pelaajia mukaan joukkueen toimintaan. Wilde ei ole mukana Islandersin harjoitusleirillä, ja puolustajan kieltäydyttyä rokotteesta seura etsi vaihtoehtoista ratkaisua tilanteeseen. Wilden sopimus seuran kanssa ulottuu vuoteen 2023.

Viime viikolla Wilde kirjoitti itse kuvapalvelu Instagramissa, ettei hän ole ottanut rokotetta ihmisoikeuksiinsa vedoten.

Wilden viime kaudet eivät ole tuoneet toivottuja askelia kohti NHL:ää. Yhteensä 42 AHL-ottelussa puolustaja on tehnyt tehopisteet 3+5, ja debyytti NHL:ssä on vielä tekemättä.

» Lähetä palautetta toimitukselle