Imatran kolmikantakauppa piti ovensa auki joulunpyhinä – Jääskeläinen ja Alho loppukaudeksi Ketterään

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jääskeläinen pelaa kevätkauden kotikaupungissaan.
Kuva © Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com
Imatran Ketterä tiedotti torstaina pelaajalainoista SaiPan ja Jukurien kanssa. Pelaajaliikenne kumpaankin Liiga-seuraan on kaksisuuntaista.

Ketterässä lainalla 12 ottelua syksyn mittaan pelannut Aku Alho jatkaa joukkueessa loppukauden. Alhon sopimusseura on Mikkelin Jukurit, jossa espoolaissyntyinen puolustaja pelasi viime kaudella kymmenen ottelua tehopisteittä. Tällä kaudella Alho on kantanut mikkeliläisjoukkueen värejä vain kahdessa Nuorten SM-liigan ottelussa.

Imatralla jatkaa myös Ketterän oma kasvatti, Jukurien sopimuspelaaja Joona Jääskeläinen. Laina on Alhon tapaan loppukauden mittainen. Emoseura Jukureissa otteluita ehti kertyä vain neljä, joissa laitahyökkääjä kirjautti yhden syöttöpisteen.

Viime kaudella Mestiksen pistepörssin voittaneella Jääskeläisellä on käynnissä tilastojen valossa edellistä vaisumpi kausi: 20 lainaottelua Ketterässä ovat tuottaneet tehopisteet 6+5.

Joulun alla kolmen ottelun lainapestille Mikkeliin lähtenyt puolustaja Marlo Koponen jatkaa joukkueessa vielä alkavan viikonlopun. Perjantain Ilves-kotiotteluun Koponen on merkitty Aleksi Salosen pariksi ykköspariin.

Vaihdossa Ketterä saa Jukureista puolustaja Jimi Jalosen. Nuori Jalonen on pelannut Jukureissa 26 ottelua ja kirjauttanut samalla Liiga-uransa ensimmäiset tehopisteet. Sekä Koposen että Jalosen lainojen mahdollista jatkoa tarkastellaan viikko kerrallaan.

Pelaajavaihtoa on tapahtunut myös yhteistyöseura SaiPan kanssa. Joulunalusviikoksi Ketterästä SaiPaan lainattu laitahyökkääjä Mikko Haaparanta jatkaa Liigassa vielä viikonlopun ottelut. Pelicans-otteluun Haaparanta on merkitty Micke Saaren ja Mikael Kurosen vierelle.

Vaihdossa Ketterään siirtyy vähälle vastuulle jäänyt puolustaja Kasperi Torikka. Haaparannan kanssa samaan aikaan lainalle SaiPaan siirtynyt Ville Vainikainen sen sijaan ei jatka Lappeenrannassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle