Ilves vahvistuu myös toimistolla sekä valmennusryhmässä

LIIGA / Uutinen
Ilveksen kausi päättyi puolivälieriin.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves saa rivistöönsä kaksi Koskelaa, kun Timo Koskela saapuu tamperelaisten urheilutoimenjohtajaksi ja Juha Koskela fysiikkavalmentajaksi.

Timo Koskela saapuu Ilveksen urheilutoimenjohtajaksi 3+1-vuotisella sopimuksella. Hän on toiminut aiemmin St. Louis Bluesin kykyjenetsijänä, mutta päättää työnsä kesällä.

− Ilveksen tulevaisuus näyttää todella valoisalta. Joukkueen runko on jo nyt dynaaminen ja pelitaitava. Haluamme, että Ilves on luisteluvoimainen, kilpailullinen ja nykyaikainen joukkue, joka kontrolloi pelin tempoa ja taistelee joka ikisestä senttimetristä kaukalossa.

− Tahdomme koota joukkueen, jossa on myös jatkumoa. Ilveksen kehitystyö ei ole projekti vaan prosessi, joka tuottaa samalla laadukkaita pelaajia ja mahdollistaa heidän jatkuvan kehittymisensä. Näemme, että sitä kautta myös joukkue menestyy, Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

Timon sukunimikaima Juha Koskela tulee tupsukorviin fysiikkavalmentajaksi. Hän vastaa liigajoukkueen lisäksi A-, B- ja C-junioreiden kehittämisestä.

− Juha Koskela puolestaan tuo jatkossa vahvan osaamisensa myös Ilveksen A-C-junioreiden ja kyseisten joukkueiden valmentajien hyödynnettäväksi. Näemme, että pystymme näillä panostuksilla ottamaan organisaationa jälleen seuraavan askeleen eteenpäin ja luomaan sekä seuralle että yksilöille entistä paremmat kehittymis- ja menestymismahdollisuudet, sanailee toimitusjohtaja Risto Jalo.

» Lähetä palautetta toimitukselle