Ilves vahvisti hyökkäystään ruotsalaishyökkääjä Albin Grewella

LIIGA / Uutinen
Ilvekseen siirtyi kolmas ruotsalaispelaaja.
Kuva © Samuli Huikuri
Grewen sopimus on yksivuotinen, ja siihen sisältyy yhden vuoden optio. Nuori hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin riveissä. Grewe tekee Ilveksessä seuraa maanmiehilleen Leo Lööfille ja Simon Johanssonille.

Ruotsin kiekkokaukaloista maailmalle ponnistanut Albin Grewe siirtyy Ilvekseen yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy yhden vuoden optiovuosi. 20-vuotias laitahyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella SHL:ää Djurgårdenin riveissä sekä AHL:ää Grand Rapids Griffinsin kokoonpanossa. AHL-kokemusta Grewelle kertyi 11 ottelun verran, joissa syntyi kaksi syöttöpistettä. 

Grewen palkintokaapissa on U18-MM-kulta vuodelta 2019 sekä pronssi vuodelta 2018 Ruotsin maajoukkueen riveistä.

– Grewe on monipuolinen pelaaja, hän pystyy pelaamaan monessa eri roolissa ja vaikuttamaan pelin kulkuun usealla eri tapaa myös otteluissa, joissa joukkueen peli on syystä tai toisesta tahmeampaa, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kehui ruotsalaishyökkääjää seuran tiedotteessa. 

Grewestä tuli tupsukorvien tulevan kauden joukkueen kolmas ruotsalaispelaaja, sillä hän tekee seuraa maanmiehilleen Leo Lööfille ja Simon Johanssonille

Grewe pelaa Ilveksen enimmäisenä pelaajana numerolla 46. 

» Lähetä palautetta toimitukselle