Ilves teki pitkät jatkot Nallille ja Hatakalle

LIIGA / Uutinen
Hatakka luutii Ilveksen puolustuksessa tulevilla kausillakin.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilves on tehnyt jatkosopimukset puolustaja Santeri Hatakan ja hyökkääjä Miro Nallin kanssa.

Puolustaja Santeri Hatakka ja hyökkääjä Miro Nalli ovat tehneet jatkosopimukset Ilveksen kanssa. Hatakan sopimus on kolmivuotinen eli ulottuu kevääseen 2024 saakka, kun taas Nalli jatkaa joukkueessa kaksivuotisella sopimuksella.

Hatakka, 19, siirtyi Ilvekseen viime kaudeksi Jokereista. Puolustaja pelasi kauden aikana 28 liigaottelua ja lisäksi 15 Mestis-kamppailua Kooveen riveissä. Hän kuului myös Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen.

− Hatakka on päivästä yksi lähtien kehittynyt Ilveksessä kohti isompia ympyröitä ja pienempiä kaukaloita. Hänen luistelunsa ja luonteensa ovat aivan eliittiä ja mahdollistavat NHL-unelman tavoittelun sekä kehittymisen arjessa, kuvaili Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Nalli on Ilveksen oma kasvatti ja teki liigadebyyttinsä viime kaudella esiintymällä 12 ottelussa. Mestiksessä hän tehtaili Kooveen paidassa 36 ottelussa tehot 13+11=24. Tällä kaudella 21-vuotias hyökkääjä on pelannut 17 liigaottelua ja kerännyt niissä tehot 2+5. 

− Nalli on vahva luistelija ja hänellä on suuri sydän, jotka ovat mahdollistaneet kehittymisen erittäin kokonaisvaltaiseksi ja joukkueelle arvokkaaksi pelaajaksi. Fyysisten ominaisuuksien edistyessä Miron pelaaminen tulee kehittymään vielä entisestään, Koskela totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle