Ilves tärkeisiin jatkosopimuksiin - Lepaukselle ja Ruotsalaiselle lisävuosia

LIIGA / Uutinen
Lepaus jatkaa tupsukorvissa.
Kuva © Saana Hakala
Ilves on tehnyt jatkosopimukset pistepörssin kolmosen Teemu Lepauksen sekä juuri maajoukkueeseen valitun Arttu Ruotsalaisen kanssa. Lepauksen sopimus ulottuu vuoteen 2021 ja Ruotsalaisen vuotta pidempään.

Viime kaudella Liigassa debytoinut Teemu Lepaus on tällä kaudella tehnyt todellisen läpimurtonsa sarjan eliittiin. 16 ottelussa on syntynyt 18 tehopistettä, mikä oikeuttaa tällä hetkellä pistepörssin kolmanteen sijaan.

Myös Arttu Ruotsalainen on pörssin kärkikymmenikössä. Hänen aikaisempi sopimuksensa kattoi myös ensi kauden, mutta nyt sitä on pidennetty kahdella vuodella eli vuoteen 2022 asti.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että molemmat pelaajat haluavat olla myös jatkossa osana uudistunutta ja nykyaikaista Ilvestä, jossa pelaajien on mahdollista kehittyä yksilöinä ja menestyä joukkueena, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Ilves on ollut hyvä paikka pelata, ja olen kiitollinen siitä, että seura antoi reilun mahdollisuuden silloin, kun tulin tänne. Erittäin hyvät fiilikset on sopimuksen jatkamisesta. Kaikki on hoidettu viimeisen päälle, ja seura on menossa kovaa vauhtia eteenpäin, Ruotsalainen taustoittaa jatkosopimustaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle