Ilves solmi jatkosopimuksia − Jarkko Parikka ja Panu Mieho jatkavat seurassa

LIIGA / Uutinen
Panu Mieho on jatkossakin Ilveksen pelaaja.
Kuva © Saana Hakala
Ilves julkaisi torstaina kaksi jatkosopimusta, kun joukkueen runkopelaajien Panu Miehon ja Jarkko Parikan jatko seurassa varmistui.

Ilves julkaisi torstaina tiedotteen, jossa se kertoo nuorten pelaajien Panu Miehon ja Jarkko Parikan jatkavan seurassa ainakin seuraavat kaksi kautta.

24-vuotias hyökkääjä Mieho pelaa ilveksessä nyt toista kauttaan. Tällä kaudella varakapteenin A-kirjainta rinnassaan kantava Mieho on iskenyt 16 pelaamassaan ottelussa tehot 1+4.

– Joukkueemme varakapteeni Panu Mieho on monipuolinen joukkuepelaaja, jonka pelityyli on energinen ja aggressiivinen. Panu on kovakuntoinen ja luisteluvoimainen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, ja hän on meille tärkeä pelaaja myös alivoimalla, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

22-vuotias puolustaja Parikka puolestaan pelaa tupsukorvissa ja viidettä sesonkiaan. Nuori puolustaja on tehnyt tällä kaudella iskenyt 16 otteluun tehot 0+5. Parikan palkintokaapista löytyy muun muassa A-nuorten Suomen mestaruus kaudelta 2015-2016. Nuori Ilves-puolustaja valittiin myös viime keväänä Leijonien MM-leiritykseen.

– Jarkko Parikka pystyy luisteluvoimaisena yleispuolustajana kantamaan vastuuta ja pelaamaan isoja minuutteja illasta toiseen. Jarkko on kehittynyt vuosi vuodelta, mistä viime kevään maaottelutkin kertovat. Hän on ottanut urheilijana isoja kehitysaskeleita ja omaa edelleen potentiaalin nousta seuraavalle tasolle, jatkaa Koskela.

Miehon ja Parikan jatkosopimusten myötä Ilveksellä on yhteensä kuusitoista tulevan kauden kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella kuuden muun pelaajan sopimuksessa on optio kaudesta 2020-2021.

Ilveksen alkuperäisen tiedotteen voit lukea täältä.

» Lähetä palautetta toimitukselle