Ilves solmi jatkosopimuksia − Ikonen jatkaa Tampereella pitkään

LIIGA / Uutinen
Ikonen on esiintynyt tällä kaudella pirteästi.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Ilves on solminut hyökkääjä Joona Ikosen ja puolustaja Tuomas Salmelan kanssa jatkosopimukset. Lisäksi puolustaja Nikolas Matinpalon sopimuksen optio otettiin käyttöön.

Tällä kaudella tähän mennessä tehot 11+13 tehnyt Joona Ikonen jatkaa Ilveksessä seuraavat kolme kautta. Myös varmaotteisesti esiintynyt puolustaja Tuomas Salmela pystyy ensi kauden tupsukorvissa.

Nuoren puolustajan Nikolas Matinpalon sopimuksen kaksi optiovuotta laitettiin myös täytäntöön.

− On todella hienoa saada pelata kasvattajaseurassani vielä ainakin kolme seuraavaa kautta. Ilveksessä on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana, huikeat kannattajat ja joukkue täynnä hyviä jätkiä, joten oli varsin helppo päätös tehdä jatkosopimus, toteaa Ikonen seuran tiedotteessa.

Tamperelaisten toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi myös oman näkemyksensä tehtyihin sopimuksiin.

− Ikosella on kyky tehdä vierellään olevista pelaajista parempia – hän on erinomainen pelaaja sekä tasakentällisin että erikoistilanteissa. Hyökkääjän monipuolisuus, kilpailullisuus, erinomaiset taidot ja pelikäsitys sekä joukkue ensin -ajattelumalli tekevät Ilveksestä vahvemman joukkueen. Odotamme Ikosen jatkavan kehitystään lähivuosina aina kansainvälisiin peleihin asti, kommentoi Jalo.

Salmelakin on jatkopahvista mielissään. Tehot 1+9 kerännyt torniolainen pohtii vuoden jatkostaan seuraavaa:

− Jatkosopimus on minulle iso juttu – todella hienoa, että seura halusi pitää minut. Ilveksessä on huippuorganisaatio ja -puitteet, joten olen onnellinen, että saan jatkaa täällä. Teen kaikkeni jatkaakseni kehittymistäni ja ollakseni tuon luottamuksen arvoinen. Tavoitteena on parantaa otteita jo tälläkin kaudella ja tarjota joukkueena kannattajille pitkä kevät, analysoi Salmela.

Ilveksen toimitusjohtaja Jalo luonnehtii Matinpaloa seuran tiedotteessa kehityskykyiseksi ja kertoo valinnan option käyttämisestä olleen helppo.

» Lähetä palautetta toimitukselle