Ilves sekoittaa hyökkäysketjujaan tärkeään otteluun Samuli Ratisen palatessa nelosketjuun

LIIGA / Uutinen
Ratinen nousee takaisin Ilveksen nelosketjuun.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksellä on tukalat paikat kotikaukalossaan ja joukkue hamuaa voittoa jatkaakseen kauttaan, kun taas KalPalla on mahdollisuus ratkaista sarja ja valmistautua ensimmäisenä joukkueena välieriin.

Perjantain ainoassa puolivälierässä Ilves on tukalassa paikassa Nokia-areenalla, sillä KalPalla on mahdollisuus ratkaista sarja, ja kuopiolaisryhmä varmistaisi ensimmäisenä joukkueena välieräpaikan. Ottelusarja on kuopiolaisille 3–1. 

Ilveksen kokoonpanoa sekoitetaan tärkeään otteluun. Oula Palve ja Eemeli Suomi saavat ykkösketjuun kaverikseen keskiviikkona kakkosketjussa pelanneen Joona Ikosen. Kakkosketjussa Šimon Stránskýn seurana ovat Petr Kodýtek ja kolmosketjusta noussut Ville Meskanen.

Ykkösketjusta pudonnut Jani Nyman hyökkää Matias Mäntykiven johtamassa kolmosketjussa, jossa toisena laitahyökkääjänä on tutulla paikalla Eetu Päkkilä. Santeri Virtanen putoaa pois tamperelaisten kokoonpanosta, joten nelosketjuun nousee Samuli Ratinen. Kolme aiempaa ottelua huilannut Jonas Gunnarson on tamperelaisilla aloittavana maalivahtina. 

KalPan kokoonpano säilyy ennallaan keskiviikon neljännestä puolivälierästä. Stefanos Lekkas aloittaa pudotuspelien seitsemättä kertaa kuopiolaisten maalilla. 

» Lähetä palautetta toimitukselle